Βασίλης Μπισμπίκης: Η μαντινάδα του που συγκίνησε τον Μανώλη Κονταρό

Βασίλης Μπισμπίκης: Η μαντινάδα του που συγκίνησε τον Μανώλη Κονταρό

 «Δεν γνωριζόμαστε πολύ, τα τελευταία δύο χρόνια μόνο, όμως είναι σαν να γνωριζόμαστε από πάντα», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός για τον καλό του φίλο 

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__24_
Μία μαντινάδα του καλού του φίλου, Βασίλη Μπισμπίκη φαίνεται πως προκάλεσε τη συγκίνηση του Μανώλη Κονταρού.

Ο γνωστός καλλιτέχνης από την Κρήτη βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και ξεσήκωσε τόσο το τηλεοπτικό κοινό, όσο και τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της με τη μουσική του.

Ωστόσο, η εκπομπή του επιφύλασσε μία έκπληξη. Ενώ ο Μανώλης Κονταρός καθόταν στον καναπέ της εκπομπής, στην οθόνη εμφανίστηκε μέσω Skype ο καλός του φίλος, Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος μίλησε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clbug8d9ntop)

«Αυτό που μας συνδέει είναι η Κρήτη. Νιώθω σαν να είμαι από εκεί. Η καρδιά και η ψυχή μου ανήκουν στην Κρήτη. Ο Μανώλης είναι από τους ανθρώπους που αγαπώ και σέβομαι. Τον θεωρώ φίλο μου και του έχω εμπιστοσύνη. Η δύναμη της ψυχής του με ξεπερνάει. Μας συνδέει όλη η φιλοσοφία και η κουλτούρα της Κρήτης. Νιώθω σαν να είμαι από αυτόν τον τόπο. Δεν γνωριζόμαστε πολύ, τα τελευταία δύο χρόνια μόνο, όμως είναι σαν να γνωριζόμαστε από πάντα», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Στη συνέχεια, θέλησε να αφιερώσει μια μαντινάδα στον Μανώλη Κονταρό, γεγονός που τον συγκίνησε βαθιά: «Οι φίλοι δεν λέν' ευχαριστώ, οι φίλοι δεν χρωστούνε, στα πάρε και στα δώσε τους, τεφτέρια δεν κρατούνε».

Κλείσιμο
Τότε, ο μουσικός του απάντησε: «Την εισπράττω αυτή τη μαντινάδα, γιατί ο άνθρωπος που την είπε είναι από τους ανθρώπους που το αισθάνεται και το νιώθω. Αυτό έχει μεγάλη αξία για εμένα».



Ειδήσεις σήμερα:

Τοπικές βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Πότε αναμένεται βελτίωση

Ξεκινούν επίσημα τη Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Η Δέσποινα Βανδή αποχαιρέτησε το κοινό της - Με Έλλη Κοκκίνου «έκλεισε» το Chart Show
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης