Κώστας Τσουρός για Μαρίνα Σάττι: Όταν κάποιος σου λέει ότι είχες και στο χωριό σου κάτι, δεν θεωρείται προσβλητικό;

Κώστας Τσουρός για Μαρίνα Σάττι: Όταν κάποιος σου λέει ότι είχες και στο χωριό σου κάτι, δεν θεωρείται προσβλητικό;

Τι είπε για τη δήλωση της τραγουδίστριας

tsuros_satit
Ο Κώστας Τσουρός έκανε δηλώσεις σχετικά με τη φράση της Μαρίνας Σάττι ότι «είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν», στον αέρα της εκπομπής του.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι όταν εκπροσωπείς την Ελλάδα δεν είναι ωραίο να προσβάλλεις τους ίδιους ανθρώπους που εκπροσωπείς: «Ακούγοντας αυτήν την έκφραση… είναι κάπως προσβλητικό ή όχι; Χιούμορ μπορεί να είναι, αλλά χιούμορ όταν εκπροσωπείς την Ελλάδα σε ένα διαγωνισμό και βρίζοντας αυτούς που εκπροσωπείς λέγοντάς τους βλάχους επί της ουσίας. Η Μαρίνα Σάττι θα μας ξεβλαχέψει επί της ουσίας, είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czv759m7xhkx)

Κλείσιμο
Επίσης, πρόσθεσε: «Όταν κάποιος σου λέει ότι είχες και στο χωριό σου κάτι, δεν θεωρείται προσβλητικό; Το εξήγησε γιατί προφανώς κατάλαβε πως δεν ήταν κομψό αυτό που είπε. Και ξαναλέω εκεί που πηγαίνει η Μαρίνα Σάττι εκπροσωπεί την Ελλάδα, δεν πηγαίνει ως Μαρίνα Σάττι. Λέει στους Έλληνες ότι είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν. Δεν μιλάμε για το τραγούδι αυτήν τη στιγμή, αλλά για τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι».

Μαρίνα Σάττι για τις αρνητικές αντιδράσεις στο Ζάρι: Μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν

Το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Οι απόψεις στην Ελλάδα για το «Ζάρι» μπορεί να διίστανται, στο εξωτερικό όμως η ελληνική συμμετοχή εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή. Οι φαν της Eurovision που άκουσαν το τραγούδι, έχουν ενθουσιαστεί με τη φωνή της Μαρίνας Σάττι, τον ρυθμό του τραγουδιού, αλλά και το γεγονός ότι αυτή τη χρονιά, η Ελλάδα κατεβαίνει με ελληνικό στίχο.
Marina Satti - ZARI (Official Music Video)
Σε ένα live που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό πριν μερικές ημέρες στο Instagram, η Μαρίνα Σάττι απάντησε σε όσους λένε ότι το κομμάτι της είναι ρεγκετόν.

Σε αυτό, η Μαρίνα Σάττι ακούγεται να τραγουδά το «Γλύκα γλύκα» πάνω στη μελωδία του δικού της τραγουδιού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Που μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν».

Η τραγουδίστρια εξήγησε στα Αγγλικά: «Για όσους λένε πως το τραγούδι είναι ρεγκετόν, θα ήθελα να σας να προσκαλέσω να πάτε στο YouTube και να πατήσετε "Γλύκα Γλύκα" της Κέλλυς Κελεκίδου, είναι μια μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνις και ουσιαστικά αυτός ο χορός στο "Ζάρι" είναι συρτός. Οπότε το "ρεγκετόν" για όσους είναι εκτός Ελλάδας, στην Ελλάδα το λέμε συρτό. Ας ακούσουμε τον συρτό» και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Που μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν».

Τι είναι η ρεγκετόν

Η ρεγκετόν είναι ένα μουσικό είδος και στυλ χορού που προήλθε από τo Πουέρτο Ρίκο. Αναμειγνύει στοιχεία από τη ραπ, τη ρέγκε και τη λάτιν μουσική, δημιουργώντας έναν εντελώς διαφορετικό και εντυπωσιακό ήχο. Η ρεγκετόν έχει κερδίσει μεγάλη δημοφιλία σε όλο τον κόσμο και έχει επηρεάσει τη μουσική, τον πολιτισμό και τον χορό.

Δείτε το βίντεο
Μαρίνα Σάττι: Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν;

Ειδήσεις σήμερα:

Ο λαβύρινθος των Kasselakis Co - Απαιτούνται συγκεκριμένες απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα, λέει η ΝΔ

Έλληνας άνοιξε τη σημαία στην Αγία Σοφία και έγραψε «Αγαπημένη μου Πόλη, για πάντα Ελληνική» - Αντιδράσεις στην Τουρκία

Προκλητικός ο Τραμπ: Αν δεν εκλεγώ, θα γίνει μακελειό στη χώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης