Φωτεινή Ντεμίρη: Εγώ είμαι κατά του γάμου, συμβιβάστηκα για να προχωρήσει η οικογένεια

Φωτεινή Ντεμίρη: Εγώ είμαι κατά του γάμου, συμβιβάστηκα για να προχωρήσει η οικογένεια

Έκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα για την οικογένεια, αφιερώθηκα ψυχή τε και σώματι, πρόσθεσε η ηθοποιός

fotini_ntemiri
Η Φωτεινή Ντεμίρη μίλησε για τον ρόλο της στο «Ναυάγιο», την οικογένειά της και τον σύζυγό της, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ελένη».

Για τον ρόλο της στη σειρά του MEGA, η ηθοποιός σημείωσε: «Η Χριστίνα που υποδύομαι είναι ένας ωραίος ρόλος και μπήκα στα παπούτσια του. Έχω κοινά στοιχεία με τη Χριστίνα, είναι θετικός άνθρωπος, δοτική και περίεργη, αλλά όχι κουτσομπόλα».

Έπειτα, μίλησε για τις προσωπικές της σχέσεις: «Είμαι καλή σύζυγος και μητέρα. Έκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα για την οικογένεια, αφιερώθηκα ψυχή τε και σώματι. Δεν είναι εύκολο να ζήσεις με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια και με παιδιά, και ιδιαίτερα όταν είσαι μες τη σύμβαση του γάμου. Αυτό τα κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Εγώ είμαι κατά του γάμου. Συμβιβάστηκα για να προχωρήσει η οικογένεια, για να μπορεί να υπάρχει οικογένεια, για να τα παιδιά, γιατί την είχαν ανάγκη και φυσικά έκανα υποχωρήσεις σε πολλά πράγματα. Υπήρξαν κρίσεις στο γάμο μου».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czub4enenol5)
Κλείσιμο

Για τον γιο της που ακολουθεί και εκείνος τα βήματα της υποκριτικής, η Φωτεινή Ντεμίρη σημείωσε: «Ο γιος μου και η κόρη μου έφυγαν από το σπίτι και τώρα καλούμαι να αντιμετωπίσω μια καινούργια πραγματικότητα, να δω ποια είμαι. Είναι ωραίο να γίνεται για τα παιδιά, αλλά μετά πρέπει να επανατοποθετηθείς σαν άνθρωπος, δηλαδή είσαι σε ένα σημείο που αλλάζουν όλα για σένα. Είμαι σε ένα σημείο που ψάχνω να βρω ποια είμαι πάλι. Τον γιο μου τον βοήθησα να εκφράσει την ανάγκη του να γίνει ηθοποιός. Ο γιος μου έπαιξε στην "Παραλία" και θα παίξει στο "Ναυάγιο" σε 8 επεισόδια. Καμαρώνω αρκετά».

Κλείνοντας, η ηθοποιός ανέφερε: «Σπούδασα νομική, πήρα την άδεια αλλά η υποκριτική υπήρχε μέσα μου, απλά δεν το είχα εκφράσει. Δεν εξάσκησα τη νομική ούτε μια φορά. Ακολούθησα τον δικό μου δρόμο. Δεν είχα ποτέ στόχο την ταμπέλα. Δεν ήταν τα φώτα που με έκαναν ηθοποιό ήταν άλλα πράγματα. Είμαι φιλόδοξη στη δουλειά μου, θέλω να παίζω μεγάλους ρόλους».


Ειδήσεις σήμερα:

Καθαρά Δευτέρα: Φεύγουν οι εκδρομείς του τριημέρου - Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, στο «κόκκινο» η Αττική Οδός

Κολωνός: Στην τελική ευθεία η απόφαση για τον βιασμό της 12χρονης – Αναμένεται το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου

Νορβηγία: Μια νεκρή φάλαινα που έμοιαζε... με μπαλόνι, εντόπισε ψαράς - Γιατί υπήρχε κίνδυνος να εκραγεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης