Μπέσσυ Αργυράκη: Από το βίντεο κλιπ του τραγουδιού για την Eurovision θυμάμαι τα σουβλάκια

Μπέσσυ Αργυράκη: Από το βίντεο κλιπ του τραγουδιού για την Eurovision θυμάμαι τα σουβλάκια

«Θέλω να είμαι αισιόδοξη και να παίρνω τα πράγματα από την καλή τους πλευρά και να σκεφτώ ότι αρέσει στους ξένους. Στους Έλληνες δεν είδα να αρέσει», είπε η τραγουδίστρια

argyraki_arthro
Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και σχολίασε το Ζάρι με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision.

«Θέλω να είμαι αισιόδοξη και να παίρνω τα πράγματα από την καλή τους πλευρά και να σκεφτώ ότι αρέσει στους ξένους. Στους Έλληνες δεν είδα να αρέσει. Το είδα σε όλες τις συνεντεύξεις του και δεν είδα έναν άνθρωπο να λέει καλά λόγια, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Έμπλεξαν πολλοί και είναι αυτό που λέμε ότι όπου λαλούν πολλοί κοκόροι…» σχολίασε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czsikjpengxd)
«Ο καθένας έβαλε το στοιχείο του, δεν μπορώ να το κατατάξω κάπου και δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι τίποτα. Από το video clip θυμάμαι τα σουβλάκια που έψηναν γιατί το είδα την ώρα που πεινούσα. Οπτικοακουστικά με τρέλανε, ήταν ένα πολύ γρήγορο Tik Τok, που παρουσίαζε την άσχημη μορφή της Ελλάδας. Δεν προλαβαίνεις να κρατήσεις κάτι. Περιμέναμε περισσότερα. Ησύχασα και έλεγα Μαρίνα Σάττι, θα είναι κάτι στα μέτρα της» συνέχισε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπερήφανοι για τις επιχειρήσεις της πατρίδας μας, λέει ο Δένδιας για την πρώτη εμπλοκή της φρεγάτας Ύδρα στον Κόλπο του Άντεν

Στα ύψη και φέτος τα ναύλα παρότι έπεσαν οι τιμές στα καύσιμα


The Godfather: 52 χρόνια από το αριστούργημα του Κόπολα - Η Μαφία, η οικογένεια και ο παραλληλισμός με την ισχύ των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης