Μπέσσυ Αργυράκη: Το Youtube και το TikTok βοηθάει να μάθει η νέα γενιά τα τραγούδια μου

Μπέσσυ Αργυράκη: Το Youtube και το TikTok βοηθάει να μάθει η νέα γενιά τα τραγούδια μου

«Τους "προκαλώ" να τραγουδούν και αυτό με τρελαίνει» πρόσθεσε

mpessy-argiraki
Η Μπέσσυ Αργυράκη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το τραγούδι, την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο, αλλά και την κόρη της.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» κι αρχικά, δήλωσε: «Το ελιξίριο νεότητας για μένα είναι ότι παίρνω πολλή αγάπη από τον κόσμο, δεν έχω απογοητευτεί ποτέ από τον κόσμο. Μόνο αγάπη δίνει σε ό,τι ασχολούμαι κι αυτό λειτουργεί εθιστικά μέσα μου και μου ανεβάζει την ψυχολογία. Ίσως επειδή και εγώ έχω καλοπροαίρετη διάθεση απέναντι στους άλλους».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις συναυλίες της. «Δεν έχω σταματήσει να κάνω live, γιατί τρελαίνομαι να τραγουδάω. Όλη την ώρα που τραγουδάω και ειδικά, αν έχω γνωστούς από κάτω ή καινούργιους με το χαμόγελο, αυτό το συναίσθημα με ξετρελαίνει. Έκανα live χθες και τρελάθηκα από την χαρά μου. Τραγουδάω με τον Χαριτοδιπλωμένο και τη Σαμπρίνα. Γίνεται ένας χαμούλης», είπε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxriea4v9ssh)

Πρόσθεσε επίσης: «Το Youtube και το TikTok βοηθάει να μάθει η νέα γενιά τα τραγούδια μου. Είναι η μεγαλύτερη τρέλα μου αυτή. Τους "προκαλώ" να τραγουδούν και αυτό με τρελαίνει».

Τέλος, αναφέρθηκε στην κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα και το ταλέντο της στο τραγούδι.

«Δεν βγήκε να τραγουδήσει η Εβελίνα. Πολύ κακώς, γιατί για εμένα η φωνή της είναι ένα διαμάντι. Γενικά, λειτουργώ συμβουλευτικά αν χρειαστεί, όχι να επιβάλλω. Τώρα, πιστεύω ότι αδικείται πολύ που δεν τραγουδά κανονικά, να λέει δικά της τραγούδια και να είναι προς τα έξω. Όχι μόνο η Εβελίνα, είμαστε σε μια χώρα με πολλά ταλέντα που αδικούνται. Είναι και καλή Youtuber, κατά διαστήματα με βάζει και μένα μέσα. Κάθε φορά που πάω σπίτι της, πρέπει να φτιαχτώ, γιατί με περιμένει πίσω από την πόρτα με την κάμερα», είπε χιουμοριστικά.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα: 

Ασπρόπυργος: Η άγρια καταδίωξη που κατέληξε στον θάνατο του 28χρονου αστυνομικού - Δείτε βίντεο

Λάρισα: Θέλουμε μόνο να γίνει καλά, λέει η μητέρα του 18χρονου που τραυματίστηκε με ηλεκτρικό πατίνι

Γκάζι: Διακίνηση μεταναστών, ναρκωτικά, όπλα - Το «βαρύ» παρελθόν του 33χρονου συνεργού του πιστολέρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης