Σάνεν Ντόχερτι: Είμαι ευτυχισμένη, είπε εν μέσω του διαζυγίου και της μάχης με τον καρκίνο

Σάνεν Ντόχερτι: Είμαι ευτυχισμένη, είπε εν μέσω του διαζυγίου και της μάχης με τον καρκίνο

«Αισθάνομαι ότι πολλά πράγματα έχουν φύγει από τη ζωή μου τώρα και τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα και συγκεντρωμένα» δήλωσε

doherty_123
Η Σάνεν Ντόχερτι μίλησε για την κατάσταση της ψυχικής της υγείας σε μια ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων στο podcast της, αναφερόμενη με ειλικρίνεια στο αν είναι «ευτυχισμένη» αυτή τη στιγμή.

«Είμαι, είμαι ευτυχισμένη», απάντησε. «Ήταν ένας ενδιαφέρων ενάμιση χρόνος. Το 2023 δεν ξεκίνησε καλά και το βρήκα απίστευτα δύσκολο και, ξέρετε, κάθε μέρα είναι μια πρόκληση, επειδή με τον καρκίνο τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς».

Η ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210» διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 και αργότερα πέρασε σε ύφεση. Το 2020, αποκαλύφθηκε ότι ο καρκίνος του μαστού της Ντόχερτι είχε επιστρέψει και βρισκόταν στο τέταρτο στάδιο. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του 2023, η Ντόχερτι δήλωσε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλο και στα οστά της.
Κλείσιμο
Την ίδια χρονιά, κατέθεσε επίσης αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της Κερτ Ισβαριένκο μετά από 11 χρόνια γάμου.

«Είμαι ευτυχισμένη επειδή είμαι ακόμα εδώ και έχω ανθρώπους στη ζωή μου τώρα που με αγαπούν πραγματικά και που θα περάσουν τα πάνδεινα μαζί μου και για μένα, και αυτό μου έλειπε για πολλά χρόνια στη ζωή μου, προφανώς», δήλωσε η 52χρονη Doherty στο επεισόδιο της Δευτέρας του «Let's Be Clear With Shannen Doherty». «Νομίζω ότι κανείς μας δεν πρέπει να χάνει χρόνο, γιατί η ζωή είναι απίστευτα πολύτιμη, ειδικά όταν έχεις καρκίνο».

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ότι πολλά πράγματα έχουν φύγει από τη ζωή μου τώρα και τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα και συγκεντρωμένα, και ξέρω τι θέλω για τον εαυτό μου και ξέρω πώς θέλω να ξυπνάω κάθε πρωί».

Η Ντόχερτι δήλωσε ότι ο τελευταίος ενάμισης χρόνος ήταν «κόλαση» για εκείνη, αλλά έχει «γυρίσει 100% τα πράγματα και είμαι ευτυχισμένη». Και συνέχισε: «Μπορώ να πω ότι είχα μια πραγματικά ευλογημένη ζωή και είμαι ένας απίστευτα τυχερός άνθρωπος».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτο «λουκέτο» σε πρατήριο καυσίμων για 2 χρόνια από την ΑΑΔΕ για νοθευμένα καύσιμα

«Αδέσποτα Κορμιά»: Το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ της Ελίνας Ψύκου που προκαλεί αντιδράσεις

Ο Κασσελάκης απαντά για τα αστακοκάραβα - «Έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης