Φίνος Φιλμ: Το βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Φίνος Φιλμ: Το βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Με σκηνές από ταινίες όπως «Η Ωραία του Κουρέα», «Ο Εγωισμός» και «Δάκρυα για την Ηλέκτρα»

pagosmia_hmera_koplimemntoy
Κάθε χρόνο, την 1η Μαρτίου, γιορτάζεται η «Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου» και η Φίνος Φιλμ είχε πλούσιο υλικό από τις αγαπημένες παλιές ελληνικές ταινίες, να ανατρέξει.

Η εταιρεία παραγωγής ανέβασε στο επίσημο Instagram προφίλ της, ένα από τα συνηθισμένα αφιερωματικά βίντεο, αυτή τη φορά με αστέρες του παλιού κινηματογράφου να ανταλλάσσουν κομπλιμέντα.

Δείτε το βίντεο


Στη λεζάντα της ανάρτησης, η ομάδα των social media της Φίνος Φιλμ έγραψε: «Μερικές φορές ένα μικρό κομπλιμέντο μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Για αυτό σήμερα τα μοιράζουμε απλόχερα».

Το κλιπ περιλαμβάνει σκηνές με… κομπλιμάν από τις ταινίες «Η Ωραία του Κουρέα», «Ο Εγωισμός», «Δάκρυα για την Ηλέκτρα», «Ξύπνα Βασίλη», «Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο», «Ο Κατήφορος», «Εκείνος και Εκείνη», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Οι Εραστές του Ονείρου» και «Γοργόνες και Μάγκες».


Ειδήσεις σήμερα:

Κουνελάκι του Playboy «καίει» τον Ντι Κάπριο: Παραείναι μεγάλος και έχει ιδιαίτερα γούστα στο κρεβάτι


Άγρια δολοφονία 53χρονης στη Βραζιλία: Ο σύζυγος την πάτησε με αυτοκίνητο και της ξερίζωσε την καρδιά αφού τον κατήγγειλε για βιασμό


«Αν δεν ξέρει από πράσινο ένας Παπανδρέου, ποιος ξέρει»: Οργή για τον διορισμό του γιου του πρώην πρωθυπουργού στον Εθνικό Κήπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης