Θοδωρής Αθερίδης: Έχω πάρει τόση αγάπη από τον κόσμο, που και να μη με αγαπήσουν άλλοι, μου φτάνει

Θοδωρής Αθερίδης: Έχω πάρει τόση αγάπη από τον κόσμο, που και να μη με αγαπήσουν άλλοι, μου φτάνει

«Αν κάποιος δεν με συμπαθεί, δεν θα το κυνηγήσω» πρόσθεσε ο ηθοποιός

thodoris-atheridis
Ο Θοδωρής Αθερίδης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την αγάπη του κόσμου, τον πνευματικό του, αλλά και το πώς αντιμετωπίζει πλέον, τις καταστάσεις.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι εξήγησε πως έχει δει τη ζωή του να αλλάζει, τα τελευταία 9 χρόνια.

«Από το 2015, που κάτι άλλαξε στο εσωτερικό μου, ο πνευματικός μου μου απέδειξε ότι αυτό που κάνω είναι σημαντικό. Μου είπε ότι η δουλειά μου είναι πιο σημαντική από τη δική του και διαφώνησα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czlqpafmo9yx)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν είχα ανέκαθεν πνευματικό. Μου είπε πως έρχεται ο κόσμος σε εμένα με ανοιχτή καρδιά και μυαλό και να προσέχω τι τους "ταΐζω". Με έκανε να πιστέψω πως αυτό που κάνω είναι σημαντικό κι ότι έχω ευθύνη απέναντι στον κόσμο».

Όσο για την αγάπη του κόσμου, ο Θοδωρής Αθερίδης δήλωσε: «Όσο μεγαλώνεις, αρχίζεις να πετάς πράγματα. Κρατάς την ουσία των πραγμάτων. Δεν πετάω όμως, ανθρώπους. Αν κάποιος δεν με συμπαθεί, δεν θα το κυνηγήσω. Απελευθερώθηκα από το να θέλω να είμαι αγαπητός σε όλους, όσοι είναι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να μη σε συμπαθεί ή όχι. Έχω πάρει τόση αγάπη από τον κόσμο, που και να μη με αγαπήσουν άλλοι, μου φτάνει».

Τέλος, για τα social media, ανέφερε: «Δεν τα φοβάμαι. Τα φοβήθηκα στη φάση της πολιτικής διχαστικής περιόδου, ήταν όλη η κοινωνία στα κάγκελα. Υπήρχαν καρκίνοι, δεν τολμούσες να πεις κάτι. Και βέβαια τα "έφαγα" κι εγώ, όπως όλος ο κόσμος. Δεν φοβήθηκα για τη σωματική μου ακεραιότητα, απλά φοβήθηκα το πόσο ανεξέλεγκτο είναι το πράγμα κι ο θυμός. Μετά κατάλαβα ότι δεν φταίω εγώ, όταν άλλοι μου εκφράζουν το μίσος τους. Τα social media στηρίζονται στον διχασμό».


Ειδήσεις σήμερα:

Οργή με τη φωτογραφία ασθενή που περιμένει να συνέλθει από μέθη σε καρέκλες νοσοκομείου - Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο Γεωργιάδης

Νέα σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ για το δάνειο Κασσελάκη - Στα δικαστήρια πάει η Κουμουνδούρου τον Γεωργόπουλο

Το σπίτι που αγόρασε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήκε στον πρώην υφυπουργό Γιάννη Βαληνάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης