Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Οι Μπλε προσπαθούν να φυτέψουν στο κεφάλι της Μαριλίνας ότι είναι αδύναμη παίκτρια

Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Οι Μπλε προσπαθούν να φυτέψουν στο κεφάλι της Μαριλίνας ότι είναι αδύναμη παίκτρια

«Έχω δει και σε προηγούμενα Survivor να προσπαθούν να ρίξουν έναν παίκτη που ήταν καλός αγωνιστικά» πρόσθεσε

survivor__22_
Με το μέρος της Μαριλίνας φαίνεται πως είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor, παρά το γεγονός ότι είναι από την αντίπαλη ομάδα.

Αρχικά, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η παίκτρια των Διασήμων ανέφερε για το χθεσινό συμβούλιο: «Πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας και τι να πω; Μονοπώλιο η Μπλε ομάδα. Όλη η συζήτηση ήρθε από τη Μπλε ομάδα, εμείς οι Κόκκινοι ήμασταν πολύ ωραίοι κι ήσυχοι στην παρακολούθηση αυτής της πανωλεθρίας».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες στους Μπλε και καταλαβαίνουμε ξεκάθαρα ποιος είναι με ποιον και τι έχει έρθει να κάνει στο παιχνίδι. Για να φτάσει η ομάδα να χωρίσει τις προμήθειες και να τρώει διαφορετικές ώρες, κάτι πάει λάθος».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czl76rek4e29)
Κλείσιμο

Όσο για τη Μαριλίνα και την υποψηφιότητά της για αποχώρηση, είπε: «Τώρα, σχετικά με το θέμα με τη Μαριλίνα, αν το πάμε καθαρά αγωνιστικά, έπρεπε όντως να φύγει η Μαριλίνα, αλλά έχω βαρεθεί εδώ και δύο εβδομάδες να ακούω από δύο στόματα συγκεκριμένα τη συγκεκριμένη ατάκα. Προσπαθούν να πουν στη Μαριλίνα και να την πείσουν ότι "είσαι αδύναμη" και ουσιαστικά, θέλουν να της το φυτέψουν στο κεφάλι».

Τέλος, εξήγησε πως ίσως πρόκειται για μια στρατηγική. «Έχω δει και σε προηγούμενα Survivor να προσπαθούν να ρίξουν έναν παίκτη που ήταν καλός αγωνιστικά κι ίσως, να έκανε μια κοιλιά και μετά ήταν πάλι καλός και προσπαθούν να του υποδείξουν κάτι άλλο, οπότε μπορεί να είναι μια στρατηγική. Μένει λοιπόν να δούμε τι θα συμβεί ή μένει να δούμε αν τελικά η Μαριλίνα έχει πάρει απόφαση κάτι, το οποίο την έχουν κάνει οι συμπαίκτες της να πιστέψει», τόνισε.


Ειδήσεις σήμερα:

Πρόστιμο 742.000 ευρώ στην εταιρεία κατεψυγμένων λαχανικών «ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ»

Ταϊλάνδη: Πιλότος έγινε... μαιευτήρας εν πτήσει και βοήθησε μια επιβάτιδα να γεννήσει

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 70χρονος που θώπευσε ανήλικη με νοητική υστέρηση - Τη φίλησα σαν την κόρη μου, είπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης