Αρχικά, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η παίκτρια των Διασήμων ανέφερε για το χθεσινό συμβούλιο: «Πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας και τι να πω; Μονοπώλιο η Μπλε ομάδα. Όλη η συζήτηση ήρθε από τη Μπλε ομάδα, εμείς οι Κόκκινοι ήμασταν πολύ ωραίοι κι ήσυχοι στην παρακολούθηση αυτής της πανωλεθρίας».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες στους Μπλε και καταλαβαίνουμε ξεκάθαρα ποιος είναι με ποιον και τι έχει έρθει να κάνει στο παιχνίδι. Για να φτάσει η ομάδα να χωρίσει τις προμήθειες και να τρώει διαφορετικές ώρες, κάτι πάει λάθος».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czl76rek4e29)
Όσο για τη Μαριλίνα και την υποψηφιότητά της για αποχώρηση, είπε: «Τώρα, σχετικά με το θέμα με τη Μαριλίνα, αν το πάμε καθαρά αγωνιστικά, έπρεπε όντως να φύγει η Μαριλίνα, αλλά έχω βαρεθεί εδώ και δύο εβδομάδες να ακούω από δύο στόματα συγκεκριμένα τη συγκεκριμένη ατάκα. Προσπαθούν να πουν στη Μαριλίνα και να την πείσουν ότι "είσαι αδύναμη" και ουσιαστικά, θέλουν να της το φυτέψουν στο κεφάλι».
Τέλος, εξήγησε πως ίσως πρόκειται για μια στρατηγική. «Έχω δει και σε προηγούμενα Survivor να προσπαθούν να ρίξουν έναν παίκτη που ήταν καλός αγωνιστικά κι ίσως, να έκανε μια κοιλιά και μετά ήταν πάλι καλός και προσπαθούν να του υποδείξουν κάτι άλλο, οπότε μπορεί να είναι μια στρατηγική. Μένει λοιπόν να δούμε τι θα συμβεί ή μένει να δούμε αν τελικά η Μαριλίνα έχει πάρει απόφαση κάτι, το οποίο την έχουν κάνει οι συμπαίκτες της να πιστέψει», τόνισε.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.