Με ένα ιδιαίτερα... σέξι σύνολο, γεμάτο φτερά έκανε την εμφάνισή της η Τζούλια Φοξ, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.
Η δημοφιλής ηθοποιός και πρώην σύντροφος του Κάνιε Γουέστ επέλεξε ένα σύνολο του οίκου «Mugler» για το βράδυ της Κυριακής.
Σε φωτογραφίες και βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από την εκδήλωση μόδας, η 34χρονη φαίνεται να φορά ένα διάφανο κορμάκι με ασημένια φτερά στο ύψος του στήθους, στα χέρια, τα πόδια και το ντεκολτέ.
Δεν είναι ξεκάθαρο ωστόσο, αν μέσα από το σύνολο που επέλεξε, φόρεσε εσώρουχα ή αν ήταν στο χρώμα του δέρματος, δημιουργώντας έτσι, την ψευδαίσθηση ότι είναι γυμνή.
Το πρόσωπό της ήταν βαμμένο με ασημί γκλίτερ, όπως και τα μάτια της, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν χαμηλό κότσο.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας