Τζούλια Φοξ: Ποζάρει γυμνή και διαμαρτύρεται για όσους τη βλέπουν σαν «αντικείμενο του σεξ»

Τζούλια Φοξ: Ποζάρει γυμνή και διαμαρτύρεται για όσους τη βλέπουν σαν «αντικείμενο του σεξ»

«Το σεξ είναι το τελευταίο γ... πράγμα που κάνω με αυτό το σώμα» τόνισε σε συνέντευξη

tzoulia_foks38
Η Τζούλια Φοξ είναι η «μούσα» του Cosmopolitan UK για το τεύχος Δεκεμβρίου/Ιανουαρίου. Πόζαρε topless για το εξώφυλλο και έδωσε μια συνέντευξη, μεταξύ άλλων, οργής απέναντι σε όσους την έχουν στο μυαλό τους, ως «αντικείμενο του σεξ».

Το μοντέλο υποστήριξε ότι οι άνθρωποι την βλέπουν ως «σεξουαλικό ον» επειδή αφήνει ελάχιστα στη φαντασία με τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίσεις και αναρτήσεις στα social media.

«Όποιος θυμώνει μαζί μου επειδή δείχνω πολύ δέρμα, μου έχει κολλήσει αυτή την ταμπέλα ως σεξουαλικό ον. Αλλά είμαι πολλά περισσότερα από αυτό - και το σεξ είναι το τελευταίο γαμ... πράγμα που κάνω με αυτό το σώμα. Είμαι περήφανη για το σώμα μου. Γιατί να μην φορέσω κάτι αποκαλυπτικό, πραγματικά κουλ και καλλιτεχνικό;» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Φοξ.
tzouliafoks3


Η ίδια δεν συγκράτησε τα νεύρα της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αφού σε άλλο σημείο κατηγόρησε περαιτέρω όσους επιλέγουν να «ερμηνεύσουν» το σώμα της ως σεξουαλικό, τονίζοντας ότι: «Η κ... σου δεν είναι σε μένα, είναι σε σένα!».

Στοχοποίησε ακόμη, τις γυναίκες που κρίνουν άλλες γυναίκες.

«Αυτό δείχνει πραγματικά πώς ακόμη και οι γυναίκες θέλουν οι άλλες γυναίκες να μένουν στη γραμμή. "Καλύψου, ντύσου πιο σεμνά". Τα σώματα των γυναικών πρέπει να γιορτάζονται και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται μόνο ως σεξουαλικά αντικείμενα». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης