Τραϊάνα Ανανία: Αν το να με συκοφαντούν είναι μία ένδειξη ότι θα φτάσω ψηλά, ας με συκοφαντούν

Τραϊάνα Ανανία: Αν το να με συκοφαντούν είναι μία ένδειξη ότι θα φτάσω ψηλά, ας με συκοφαντούν

«Αν μου επιτεθεί κάποιος, δεν θα το καταπιώ, αν αυτό θεωρείται τοξικότητα για κάποιους, συγγνώμη για αυτό» πρόσθεσε η ηθοποιός

traiana-anania
Η Τραϊάνα Ανανία τοποθετήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου πριν λίγες ημέρες, ο οποίος υποστήριξε πως έχει ακούσει πολλά παράπονα για τη συμπεριφορά της ηθοποιού.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Τραϊάνα Ανανία δήλωσε αρχικά: «Με ενοχλεί κυρίως η στιγμή, γιατί φήμες ακούγονται κατά καιρούς διάφορες. Η στιγμή που επιλέγει κάποιος να σχολιάσει αυτό το πράγμα, μου φάνηκε ότι ήταν για εμένα επίθεση. Δεν γίνεται να στηρίξεις κάποιον, επιβαρύνοντας κάποιον άλλον που δεν φταίει. Δεν γίνεται αυτό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czkwh9pi0fjt)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Και την προηγούμενη φορά που ήρθα εδώ, έκλαιγα και σου έλεγα ότι ήμουν πάρα πολύ φορτισμένη, γιατί ήρθε κάποιος επάνω και μού μετέφερε μία ένταση, την οποία εγώ δεν ήθελα να εισπράξω για πρωί. Είναι λογικό ότι αν έρθει κάποιος και μου μιλήσει με έναν τόνο και δεν σέβεται τον προσωπικό μου χώρο και χρόνο, τα όριά μου και την ευγένειά μου, μπορεί να μην μπαίνω μέσα και να γελώ fake, αλλά θα χαμογελάσω αν το νιώσω. Αν μου επιτεθεί κάποιος, δεν θα το καταπιώ. Αν αυτό θεωρείται τοξικότητα για κάποιους, συγγνώμη για αυτό».

Τέλος, δήλωσε: «Θέλω να πω και κάτι άλλο. Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θαυμάζω και είναι τα πρότυπά μου, έχουν υποστεί πάρα πολύ μεγάλη δυσφήμιση συκοφαντική, bullying κι έχω ακούσει πάρα πολύ κακά πράγματα για ανθρώπους που αγαπώ κι όταν τους γνώρισα, δεν είχαν καμία σχέση αυτό. Αν το να με συκοφαντούν είναι μία ένδειξη ότι θα φτάσω ψηλά, ας με συκοφαντούν».


Ειδήσεις σήμερα:

Πρόστιμο 742.000 ευρώ στην εταιρεία κατεψυγμένων λαχανικών «ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ»

Ταϊλάνδη: Πιλότος έγινε... μαιευτήρας εν πτήσει και βοήθησε μια επιβάτιδα να γεννήσει

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 70χρονος που θώπευσε ανήλικη με νοητική υστέρηση - Τη φίλησα σαν την κόρη μου, είπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης