Ανδρέας Μικρούτσικος για Τραϊάνα Ανανία: Έχει συμπεριφορά που ενοχλεί μου το είπε και ηθοποιός που συνεργάστηκαν

Ανδρέας Μικρούτσικος για Τραϊάνα Ανανία: Έχει συμπεριφορά που ενοχλεί μου το είπε και ηθοποιός που συνεργάστηκαν

«Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του, τα φιλιά μου» δήλωσε η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

mikroytsikos_traiana
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε για την Τραϊάνα Ανανία, πως όταν είχε πάει καλεσμένη στο «Super Κατερίνα» δεν είχε αφήσει καλή εντύπωση. «Υπάρχουν εργαζόμενοι εδώ, που δεν θέλουν να τη βλέπουν» ανέφερε.

Η ηθοποιός απάντησε μέσω Instagram: «Έχω υπάρξει τοξική και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Ωστόσο, η επίθεση του κ. Μικρούτσικου δεν νομίζω ότι είχε σαν στόχο να με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Μάλλον να υπερασπιστεί τον κ. Κιμούλη».

Την επόμενη μέρα, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την ηθοποιό, η οποία ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Εμένα δεν θέλουν να βλέπουν; Εντάξει δεν έχω πρόβλημα, και εγώ μπορεί να μην θέλω να βλέπω κάποιους. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Τα φιλιά μου» απάντησε.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgmc06z1ysp)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφού παρακολούθησε το βίντεο, είπε: «Κατ’ αρχήν είναι μια πολύ μετρημένη απάντηση, δεν ρίχνει λάδι στη φωτιά και το εκτιμώ. Εγώ είπα απλά αυτά που μου έχουν πει, δεν έχω προσωπική άποψη. Επειδή μου έχουν μιλήσει πάρα πολλοί εργαζόμενοι και μου είπαν τα ίδια. Και άλλοι άνθρωποι από το J2US. Δεν ήρθα να “καρφώσω” κάποιον άνθρωπο. Εγώ είδα μια κριτική και είπα “δεν μπορεί να μιλάς για συμπεριφορές περίεργες, όταν απλοί εργαζόμενοι σε κατηγορούν για αυτό”. Η ίδια είπε “ήμουν τοξική” και εγώ πάνω κάτω αυτό πήγα να περιγράψω. Τι μπορεί να έχει ένας απλός εργαζόμενος με την Τραϊάνα; Να την ζηλεύει; Δεν μου το είπε ένας, μου το είπαν όλοι. Έχει μία συμπεριφορά που ενοχλεί. Έτυχε να μιλήσω και με ηθοποιό που έχει παίξει μαζί της στη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών” και μου είπε ότι είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέω».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgmlqfzsqe1)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Αντιτρομοκρατική: Ο φάκελος που «πρόδωσε» τον στρατιωτικό - Τι ερευνούν οι αρχές

Κορινθία: Θα προσαχθεί για να δώσει DNA ο παλαιοχριστιανός - «Ο μόνος τρόπος για να ζήσουμε ήταν το βουνό»

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στην πορεία για τα Τέμπη - Βροχή από πέτρες και μολότοφ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης