Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, είπε στην κάμερα του «Γεια σου», ότι: «Ακόμα κλαίω για την αποχώρησή μου, πλησιάζει το βράδυ και λέω ότι δεν το πιστεύω πως δεν είμαι στην καλύβα μου. Δεν έμπαινε ο κρίκος, άρχισα να πιστεύω ότι είχε ένα τζάμι εκεί και δεν θα έμπαινε ποτέ. Έπαθα σοκ, ζητούσα από τον Θεό να μου δώσει δέκα λεπτά να γυρίσω τον χρόνο πίσω».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czk32mz8rlpl)
Όσο για την επιλογή της Κατερίνας Δαλάκα ως MVP να επιλέξει τη Χρύσα, η Έλενα Αμαναντίδου: «Έτσι σκέφτηκε, όταν έχεις το MVP μπορείς να σκεφτείς όσο στρατηγικά θέλεις. Εγώ δεν πρόλαβα να συζητήσω μαζί της, τι θα δώσει. Όλοι πιστεύαμε ότι εντάξει τώρα MVP η Κατερίνα θα δώσει τη Μαριλίνα, θα μείνεις". Νομίζω ότι τη δεδομένη στιγμή, δεν έπρεπε να δώσει τη Χρύσα, είχε κι άλλες επιλογές».
Tα κλάματα της Έλενας Αμαντίδου μετά την αποχώρησή της
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.