Τέιλορ Σουίφτ: Ανακουφισμένοι δηλώνουν οι γονείς της για τη σχέση της με τον Τράβις Κέλσι

Τέιλορ Σουίφτ: Ανακουφισμένοι δηλώνουν οι γονείς της για τη σχέση της με τον Τράβις Κέλσι

Η οικογένειά της πιστεύει ότι ο αθλητής μπορεί να την κρατήσει ασφαλή

swift_-_kelce7
Οι συγγενείς της Τέιλορ Σουίφτ φέρονται να είναι ανακουφισμένοι που σε σχέση με τον Τράβις Κέλσι, επειδή μπορεί να την «κρατήσει ασφαλή» μετά το περιστατικό με τους παπαράτσι στην Αυστραλία.

«Η οικογένεια της Τέιλορ και όλοι όσοι την γνωρίζουν είναι τόσο ανακουφισμένοι από τη σχέση της με τον Τράβις - όχι μόνο επειδή είναι τρελά ερωτευμένη, αλλά και επειδή κάνει τη δουλειά του προσωπικού ασφαλείας της πολύ πιο εύκολη», δήλωσε πηγή στην Daily Mail.

Η πηγή ανέφερε ότι ο παίκτης των Kansas City Chiefs - ο οποίος είναι 1,96 μ. και 113 κιλά - είναι ένας «μεγάλος τύπος» και κανείς δεν θα «τα βάλει μαζί του» όταν πρόκειται για την 34χρονη τραγουδίστρια.
Κλείσιμο
«Έχει έναν "ενσωματωμένο" σωματοφύλακα ανά πάσα στιγμή» ανέφερε η πηγή και πρόσθεσε: «Ο Τράβις έχει ορκιστεί να την κρατάει ασφαλή και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό. Κανείς δεν θα προσπαθήσει να την πλησιάσει όταν κρατάει το χέρι της με το δυναμικό αγόρι της».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο πατέρας της τραγουδίστριας, Σκοτ Σουίφτ, κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε σε έναν φωτογράφο ενώ έφευγαν από πάρτι σε πλοίο με την κόρη του στην Αυστραλία.

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, η αστυνομία επιβεβαίωσε στη Page Six ότι ξεκίνησε έρευνα μετά την επίθεση που φέρεται να εξαπέλυσε ο 71χρονος Σκοτ στον 51χρονο Μπεν ΜακΝτόναλντ σε προβλήτα φέρι μποτ στη βόρεια ακτή του Σίδνεϊ.

Φωτογραφίες: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Κουνελάκι του Playboy «καίει» τον Ντι Κάπριο: Παραείναι μεγάλος και έχει ιδιαίτερα γούστα στο κρεβάτι


Άγρια δολοφονία 53χρονης στη Βραζιλία: Ο σύζυγος την πάτησε με αυτοκίνητο και της ξερίζωσε την καρδιά αφού τον κατήγγειλε για βιασμό


«Αν δεν ξέρει από πράσινο ένας Παπανδρέου, ποιος ξέρει»: Οργή για τον διορισμό του γιου του πρώην πρωθυπουργού στον Εθνικό Κήπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης