Τράβις Κέλσι: Έγινε άλλος άνθρωπος όταν άρχισε να βγαίνει με την Τέιλορ Σουίφτ, είπε προπονητής του

Τράβις Κέλσι: Έγινε άλλος άνθρωπος όταν άρχισε να βγαίνει με την Τέιλορ Σουίφτ, είπε προπονητής του

«Είσαι η μικρή μας αδελφή, είσαι μέρος της οικογένειάς μας» δήλωσε ο Ντέιβ Μέριτ για τη σύντροφο του αθλητή

swift-kelce_292
Ο Ντέιβ Μέριτ, ένας εκ των προπονητών των «Kansas City Chiefs», δήλωσε ότι ο Τράβις Κέλσι άλλαξε προς το καλύτερο όταν άρχισε να βγαίνει με την Τέιλορ Σουίφτ.

Σε επεισόδιο του «Sports Shop Podcast with Reese & K-Mac» ο 52χρονος ανέφερε: «Στην πραγματικότητα επηρέασε την ομάδα με θετικό τρόπο. Δεν ήταν με αρνητικό τρόπο. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και ο Τράβις ήταν χαρούμενος».

Ο προπονητής του NFL συνέχισε: «Έτσι, όταν ο παίκτης μου, ένας αδελφός, είναι χαρούμενος δίπλα μου, αυτό με βοηθάει και με ενθαρρύνει και έτσι ο Τράβις ήρθε σαν άλλος άνθρωπος. Έτσι, [εκείνη] μας βοήθησε».
Κλείσιμο
Ο Μέριτ σημείωσε ότι πίστευε ότι η παρουσία της τραγουδίστριας συνέβαλε σε αυτό που προσπαθούσαν να επιτύχουν οι Chiefs.

«Υπήρχαν τόσοι πολλοί άνθρωποι που μισούσαν το γεγονός ότι εμφανιζόταν στην τηλεόραση που, ξέρετε κάτι; Είσαι μέρος της οικογένειάς μας επειδή είσαι τώρα με τον Τράβις», είπε και πρόσθεσε: «Οπότε, επομένως, είσαι η μικρή μας αδελφή... Είσαι μέρος της οικογένειάς μας».

Ο Μέριτ, επίσης, αποκάλυψε ότι η Σουίφτ είχε αρχίσει να έρχεται στα γήπεδα ιδιωτικά πριν βγει η είδηση της σχέσης τους.

«Ερχόταν στα γήπεδα χωρίς ο κόσμος να το γνωρίζει πραγματικά μέχρι που η κάμερα έριξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της», δήλωσε ο Μέριτ.
Στη συνέχεια αστειεύτηκε για την ποπ σταρ: «Κέρδισε ένα Super Bowl στην πρώτη της χρονιά στο NFL», αναφερόμενος στη νίκη των Chiefs στο Super Bowl 2024 εναντίον των San Francisco 49ers νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Η 34χρονη ποπ-σταρ και ο επίσης 34χρονος αθλητής άρχισαν να βγαίνουν κρυφά το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023, όταν η τραγουδίστρια παρακολούθησε τον αγώνα του εναντίον των Chicago Bears.
28305916

Έκτοτε, η Σουίφτ εμφανίστηκε σε πολλά παιχνίδια του συντρόφου της κατά τη διάρκεια της σεζόν και μάλιστα αντάλλαξαν φιλιά και αγκαλιές σε ορισμένες περιστάσεις.

Ο Κέλσι έχει, από την πλευρά του, στηρίξει την καριέρα της Σουίφτ, παρακολουθώντας συναυλίες τόσο στην Αυστραλία την περασμένη εβδομάδα, όσο και στην Αργεντινή τον περασμένο Νοέμβριο.

Μια πηγή δήλωσε στο Page Six ότι το ζευγάρι σχεδιάζει να αρραβωνιαστεί αυτό το καλοκαίρι.

Φωτογραφίες: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ξεκινούν τρεις ημέρες με καταιγίδες - Πού θα χτυπήσουν

Δημήτρης Παπαμιχαήλ και Αλίκη Βουγιουκλάκη «ξανά μαζί» σε μουσείο κέρινων ομοιωμάτων


Επιχείρηση Illuminati: Aκόμη δύο συλλήψεις μελών της σπείρας που πλαστογραφούσε έγγραφα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης