Μπορεί το πένθος να ένωσε την Άντζελα Δημητρίου και την Όλγα Κιουρτσάκη, οι οποίες πήγαν στο μνημόσυνο για τη μητέρα της τραγουδίστριας, την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, αλλά μάλλον δεν είχε καλή κατάληξη.
Μητέρα και κόρη πήγαν μαζί στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης αλλά έφυγαν χώρια. Βίντεο του «Πρωινό Σουσού» δείχνει πλάνα από το μνημόσυνο, με μια ένταση πιθανότατα, ανάμεσα στις δυο τους.
Από το βίντεο, ακούγεται μια φωνή να λέει με ένταση «τι λες; Σου απάντησε, έχω μηνύματα από δημοσιογράφους». Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελένη Τσολάκη είπε ότι η φωνή αυτή είναι μάλλον της Όλγας Κιουρτσάκη.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czhgsavunnqp)
Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο, αν ο τσακωμός έγινε μεταξύ των δυο τους, ωστόσο, το κλιπ δείχνει την κόρη της τραγουδίστριας να αποχωρεί μόνη της και με γρήγορο περπάτημα από το κοιμητήριο.
Η τραγουδίστρια πήγε στο μνημόσυνο, συνοδευόμενη από την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, όπως και στην κηδεία, παρά την πρόσφατη μεγάλη ρήξη ανάμεσά τους.
Δείτε το βίντεο του «Πρωινό Σουσού»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czhg1bf1glu1)
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» μητέρα και κόρη έφτασαν μαζί στο κοιμητήριο, κρατώντας η μία το χέρι της άλλης, ενώ ο γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου, Φώτης Λώσης απουσίαζε, όπως και στην κηδεία.
Στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι είναι επιθυμία της Άντζελας Δημητρίου να μην βρίσκεται εκεί ο γαμπρός της.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.