Άντζελα Δημητρίου: Στο μνημόσυνο της μητέρας της με την κόρη της - Δείτε βίντεο

Άντζελα Δημητρίου: Στο μνημόσυνο της μητέρας της με την κόρη της - Δείτε βίντεο

Η τραουδίστρια και η Όλγα Κιουρτσάκη μαζί στο νεκροταφείο, 9 μέρες μετά την απώλεια της μητέρας της

antzela_mnimosino
Εννέα μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου, τελέστηκε το μνημόσυνό της στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης.

Η τραγουδίστρια πήγε στην τελετή συνοδευόμενη από την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, όπως και στην κηδεία, παρά τη μεγάλη ρήξη ανάμεσά τους, πρόσφατα.

Δείτε το βίντεο του «Πρωινό Σουσού»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czhg1bf1glu1)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» και μητέρα και κόρη έφτασαν μαζί στο κοιμητήριο, κρατώντας η μία το χέρι της άλλης, ενώ ο γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου, Φώτης Λώσης απουσίαζε, όπως και στην κηδεία.

Στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι είναι επιθυμία της Άντζελας Δημητρίου να μην βρίσκεται εκεί ο γαμπρός της.

«Έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου»
Το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, η τραγουδίστρια βρέθηκε στη σκηνή του J2US μόλις λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε κανονικά στο live μαζί με τον παρτενέρ της, Στέλιο Δρουμαλιά, με τον Νίκο Κοκλώνη και τους τέσσερις κριτές να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τι δύσκολες ώρες που περνά.

Σε ένα σημείο, δήλωσε φανερά συγκινημένη: «Ο καλλιτέχνης είναι ένας παλιάτσος πάντα. Ένας παλιάτσος που πάντα γελάει. Εγώ είχα χάσει τον αδελφό μου, τον πατέρα μου, και τώρα έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου, τη μάνα μου. Εύχομαι όμως εκεί που την έχω στείλει να είναι πολύ καλά και αισθάνομαι πολύ τυχερή που όλα αυτά τα χρόνια είχα αυτή τη μάνα και μπορούσα και από μόνη μου να την έχω κυρία. Η μάνα είναι μάνα, μία λέξη, δεν υπάρχει άλλη… Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου και να είστε όλοι καλά. Το J2US συνεχίζεται, δεν θα φύγω, θα είμαι κοντά σας».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czdmjc4s8sbt)

Η είδηση του θανάτου της μητέρας της 
Η μητέρα της Άντζελας Δημητρίου έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. 

Το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άντζελα Δημητρίου με τον Δήμο Αναστασιάδη προχώρησε στην εξής ανακοίνωση: «Το Barbarella Live Athens, οι επιχειρηματίες και όλο το προσωπικό, σεβόμενοι το πένθος της κ. Άντζελας Δημητρίου σας ενημερώνουν ότι το κέντρο διασκέδασης θα παραμείνει κλειστό απόψε».

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη έκανε μια ανάρτηση στα social media για τον θάνατο της γιαγιάς της. Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε: «Έφυγες και ούτε καν το έμαθα... Θα θυμάμαι την τελευταία μας συνάντηση οι τρεις μας».

Δείτε την ανάρτηση:

κιουρτσακη
Στη συνέχεια, δημοσίευσε επίσης, ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται η γιαγιά της, δίπλα στην κόρη της. «26/12/2023 ...έτσι θα σε θυμάμαι!!!» έγραψε.




Σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις της, η Άντζελα Δημητρίου είχε εξομολογηθεί για τη μητέρα της στο «Στούντιο 4»:

«Θυμάμαι τη ζωή μου σαν ένα παραμύθι. Τα παιδικά μου χρόνια στο Περιστέρι ήταν τα καλύτερα και τα πιο ανέμελα. Σε ηλικία 12 ετών βγήκα στη βιοπάλη γιατί έπρεπε γιατί η μητέρα μου με τον πατέρα μου ήταν χωρισμένοι. Έπρεπε να γίνω εγώ ο άνδρας του σπιτιού για να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα άλλα δύο μου αδέλφια. Έγινα εγώ η δυνατή, ο άνδρας του σπιτιού, για να βοηθήσω τη μητέρα μου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cy3fh3uwcnlt)
Κλείσιμο


Σε παλαιότερη της ανάρτησή της στο Instagram, η Άντζελα Δημητρίου είχε γράψει για τη μητέρα της: «Η πρώτη λέξη που θα πω, είναι η λέξη ΜΑΝΑ!!! Σ´ ευχαριστώ μανούλα μου για όσα μου χάρισες και όσα μου έμαθες ... Θέλω πάντα να σε έχω γερή και δυνατή. Είμαι περήφανη για σένα... Σ´ αγαπώ πολύ πολύ».


Ειδήσεις σήμερα:

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο 69χρονος δράστης της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα - Στη φυλακή μαζί με τη σύζυγό του


Εξάρχεια: Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα - Δείτε βίντεο

Ακρίβεια: Μειώσεις από 14% έως 17% σε επτά κατηγορίες προϊόντων δείχνουν οι νέοι τιμοκατάλογοι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης