Ευφροσύνη Κουτσουβέρη για τον ρόλο της στη «Γη της Ελιάς»: Δεν νομίζω ότι έχει γίνει αρκετά συμπαθής στο κοινό

Ευφροσύνη Κουτσουβέρη για τον ρόλο της στη «Γη της Ελιάς»: Δεν νομίζω ότι έχει γίνει αρκετά συμπαθής στο κοινό

«Ο συγκεκριμένος ρόλος είναι λίγο παρεξηγημένος» ανέφερε για τον ρόλο που υποδύεται στη δραματική σειρά του MEGA

efrosini-koutsoumperi
Η Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, η αλαζονική και αντιπαθής –κατά κάποιους- «Αμαλία» από τη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

«Ο συγκεκριμένος ρόλος είναι λίγο παρεξηγημένος. Δε νομίζω ότι έχει γίνει αρκετά συμπαθής στο κοινό, λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί σε όλους. Εγώ το έχω αποδώσει στον έρωτα που νιώθει για τον Ισίδωρο, την έχει βγάλει από τα νερά της και την κάνει να λειτουργεί παρορμητικά», ανέφερε μιλώντας για την ηρωίδα που ενσαρκώνει στη σειρά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον χορό. «Πάντα μου άρεσε η διδασκαλία, ένιωθα ότι έχω μεταδοτικότητα. Όταν κάτι το έχω καταλάβει καλά και είμαι παθιασμένη μ’ αυτό νιώθω ότι μπορώ να το μεταδόσω. Αυτό το συναίσθημα το έχω αισθανθεί στον χορό και στο εργαστήρι», παραδέχτηκε η ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czfvdask1zqp)

«Το μπαλέτο είναι το μεγαλύτερο μου απωθημένο. Έκανα 20 χρόνια, αλλά η μαμά μου ήταν αντίθετη με οποιαδήποτε μορφή τέχνης για να ασχοληθώ επαγγελματικά. Αυτό με έκανε πιο στέρεη, να πατάω στα πόδια μου. Ο μπαμπάς μου πάντα ήταν ο πιο συγκαταβατικός… Σπούδασα αρχιτεκτονική διακόσμηση και για πτυχιακή επέλεξα τη σκηνογραφία. Διάβασα θεατρικά έργα και είπα ”εδώ είμαστε”, οπότε δεν έδωσα κατατακτήριες για την αρχιτεκτονική που ήταν το αρχικό πλάνο και αποφάσισα να πάω σε δραματική σχολή. Το έκανα και “γεννήθηκα ξανά”», συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Για τη μετακόμισή της στην Κύπρο, όπου πήγε σαν «ερωτική μετανάστρια» και τη σχέση της με τους γονείς της, δήλωσε: «Δεν θα ερχόμουν στην Ελλάδα αν δεν ήταν η μαμά μου. Και οι δύο γονεις μου είναι πολύ δεμένοι μαζί μου και πάντα τα καλοκαίρια πήγαινα 20 μέρες διακοπές μαζί τους γιατί ήταν η χαρά τους».

Τέλος, ανέφερε για τον χαρακτήρα της: «Είμαι μοναχικός τύπος και δεν θα επιλέξω τον ελεύθερο χρόνο μου να βγω για καφέ. Θα διαβάσω, θα δω σειρές, θα γράψω ημερολόγιο. Γραφώ ημερολόγιο από 13 ετών, γιατί είναι ψυχοθεραπευτικό για μένα, όπως και το να βλέπω παλιές φωτογραφίες. Νιώθω λες κι έχω κάνει μασάζ μέσα μου».


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στον Αλμυρό: Γιος του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ που πέθανε τον Μάιο ο 52χρονος ο οποίος απανθρακώθηκε σε τροχαίο

«Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί, να μου πούνε γιατί με συκοφαντούν» λέει ο πατήρ Κλεομένης για τους παλαιοχριστιανούς

Μιχάλης Μπλέτσας στον Δανίκα: Τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα θα φτάσουν τα 100 και η επόμενη γενιά στα 130
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης