Λεωνίδας Καλφαγιάννης για ΜeΤoo: Με έχουν εκβιάσει μπράβοι, μου είπαν ότι θα βρεθώ σε χαντάκι

Λεωνίδας Καλφαγιάννης για ΜeΤoo: Με έχουν εκβιάσει μπράβοι, μου είπαν ότι θα βρεθώ σε χαντάκι

«Το ΜeΤoo δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα» πρόσθεσε ο ηθοποιός

kalfagiannis_272
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μίλησε για την υποκριτική σήμερα, τους ηθοποιούς και το κίνημα του MeToo και ιδιαίτερα το κατά πόσο ή όχι έφερε αλλαγές στον χώρο του θέατρου. 

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.

Για την έννοια του ηθοποιού στις μέρες μας, είπε: «Ό,τι και να πεις πλέον για το τι είναι ηθοποιός δεν θα βγάλεις άκρη. Είτε έχεις τελειώσει σχολή, είτε έχεις τελειώσει "Survivor", είτε είσαι από τη σχολή δημοσιογραφίας, είτε είσαι αθλητής, μπορείς να γίνεις πλέον ηθοποιός και να αφορά στον κόσμο. Περισσότερο κόσμο θα έφερνε στο θέατρο κάποιος από ένα παιχνίδι, πάρα εγώ. Έχω αποχωρήσει από δουλειά και έως ένα σημείο μπορεί κάποιος να χαρακτηριστεί από αυτό και χαρακτηρίζεται αυτός που φεύγει από δουλειά - λες και το θέλει - και όχι αυτός που τον έκανε να φύγει».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfpgpmglk5t)

Για τις δηλώσεις του για το ΜeΤoo και το αν έφερε κάποια αλλαγή, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Το έχω πληρώσει πάρα πολύ ακριβά. Έχω σηκώσει το τηλέφωνο και με έχουν απειλήσει. Με έχουν εκβιάσει μπράβοι, μου είπαν ότι θα βρεθώ σε χαντάκι. Έχουν πάρει ανθρώπους και είπαν "μαζέψτε τον". Κάποια πράγματα ποτέ δεν τα είπα, αν έβγαινα να τα πω... Επειδή δεν είπα ονόματα, ήταν πάρα πολλοί που με πήραν και μου είπαν "για πρόσεξε καλά". Αν έλεγα ένα όνομα, όλοι οι υπόλοιποι θα ήταν μαζί μου. Το ΜeΤoo δεν έκανε κανένα αποτέλεσμα, απλά έκανε κάποιους να κρυφτούν, να την πληρώσουν ένας, δυο, τρεις που ήταν οι άρχοντες του σκότους».

Τέλος, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ανέφερε για τα άτομα που γίνονται γνωστά μέσα από τα παιχνίδια ριάλιτι: «Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά που βγαίνουν από τα ριάλιτι και μπαίνουν στην υποκριτική. Με αυτούς που τους βάζουν εκεί και τους χρησιμοποιούν έχω πρόβλημα. Πλέον δεν υπάρχει καμία καθαρή ιδιότητα. Κάποιος που είναι πανελίστας έχει το δικαίωμα να πει αν κάποιος είναι παρουσιαστής ενώ εγώ που είμαι ηθοποιός δεν έχω το δικαίωμα να πω ότι είμαι παρουσιαστής».

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στον Αλμυρό: Γιος του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ που πέθανε τον Μάιο ο 52χρονος ο οποίος απανθρακώθηκε σε τροχαίο

«Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί, να μου πούνε γιατί με συκοφαντούν» λέει ο πατήρ Κλεομένης για τους παλαιοχριστιανούς

Μιχάλης Μπλέτσας στον Δανίκα: Τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα θα φτάσουν τα 100 και η επόμενη γενιά στα 130
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης