Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Η αδερφή μου ήταν άρρωστη από καρκίνο όταν ήταν παιδί, τώρα περνάει αντίστοιχο πράγμα

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Η αδερφή μου ήταν άρρωστη από καρκίνο όταν ήταν παιδί, τώρα περνάει αντίστοιχο πράγμα

Η συγκίνηση του ηθοποιού όταν μιλούσε για την αδερφή του - «Μεγάλωσα με τις τύψεις ότι εγώ είμαι εντάξει, αλλά η αδερφή μου όχι» είπε

leonidas-kalfagiannis__1_
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα παιδιά του, το δεύτερο επάγγελμά του, αλλά και το πρόβλημα υγείας της αδερφής του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» κι αρχικά, είπε: «Όταν ήμουν παιδί, δεν ξέρω αν είχα διάσπαση προσοχής, στην δεκαετία του '80, έλεγαν "τι ταλέντο έχει αυτό το παιδί και μπορεί και μιλάει και κάνει τόσα πράγματα ταυτόχρονα;". Έκανα συγχρόνως τα πάντα, μου αρέσει που τα κάνω όλα μαζί. Είμαι και ήμουν υπερκινητικός. Ο γιος μου είναι καρμπόν εγώ».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη νέα γενιά και τον ρόλο του ως πατέρας. «Το εκπαιδευτικό μας σύστημα δεν συνάδει με την πραγματική φροντίδα και τη μοναδικότητα του κάθε παιδιού. Τα καταπιεσμένα παιδιά γίνονται πονηρά παιδιά. Αφήστε τα παιδιά ελεύθερα και φροντίστε το σύστημα το πεπαλαιωμένο. Μην τα χρησιμοποιείτε τα παιδιά ως δικαιολογία ή άλλοθι. Έχει έρθει η ώρα να αγκαλιάσουμε τα παιδιά και να τα καταλάβουμε. Τα παιδιά είναι το παράδειγμά μας μήπως ξυπνήσουμε», δήλωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx64xlvb0lwh)

Για το δεύτερο επάγγελμά του, ανέφερε: «Το πρωί ψήνω καφέδες και λέω καλημέρα στους ανθρώπους. Εκτιμώ ότι βρέθηκα σε αυτόν τον χώρο και δίνω μια μικρή χαρά στον κόσμο. Ένας άνθρωπος του θεάτρου μπορεί να κάνει τον μπαρίστα και τον ηθοποιό κι όλα όσα θέλει και να τα καταφέρει».

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης, για την πίστη του στον Θεό, αλλά και την περιπέτεια υγείας της αδερφής του.

«Πιστεύω πολύ στον Θεό, έχει βγει από μέσα μου, δεν μπορώ να κάνω χωρίς αυτό. Στη ζωή των ανθρώπων συμβαίνουν θαύματα κι αν θέλεις, μπορείς να τα πιάσεις από τα μαλλιά, όπως την τύχη. Μεγάλωσα στο σπίτι μιας μέσης οικογένειας με την ευλογία μιας δυσκολίας», ανέφερε.

Για την αδερφή του, δήλωσε: «Η αδερφή μου ήταν άρρωστη από καρκίνο, την είχε επηρεάσει το Τσέρνομπιλ. Τότε ήταν όλα πολύ πίσω σε σχέση με τον παιδικό καρκίνο. Μεγαλώσαμε μέσα στο Παίδων, αλλά όλο αυτό για εμένα ήταν ευλογία. Έτσι ήθελε ο Θεός. Μεγάλωσα βέβαια, με τις τύψεις ότι εγώ είμαι εντάξει, αλλά η αδερφή μου όχι. Ο λόγος που συγκινούμαι είναι γιατί η αδερφή μου περνάει αντίστοιχο πράγμα και θέλω να είναι καλά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx64jvvivund)
Κλείσιμο

Τέλος, μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας. «Τα παιδιά μου θέλω να είναι ελεύθερα και γενναία. Εγώ θα είμαι υπηρέτης τους για όλα αυτά που θέλουν. Τα παιδιά μου μου άλλαξαν τη ζωή. Αν δεν είχε γεννηθεί η κόρη μου κι αργότερα, ο γιος μου, θα ήμουν στο εξωτερικό. Η ζωή μου αλλάζει καθημερινά με τα παιδιά μου. Ήμουν γεννημένος να γίνω μπαμπάς, εξ' αρχής αγαπούσα τους πάντες με πατρικό τρόπο και το πλήρωσα», σημείωσε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Συγκινητική χειρονομία από συνταξιούχο αγρότισσα που δώρισε ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου - Οι δύο... όροι που έθεσε

Ο Χαρίτσης «αποκαθήλωσε» το ΣΥΡΙΖΑ στον λογαριασμό του στο Facebook με την «Τέταρτη Τάξη» του Πελίτσα

37 έδρες συγκεντρώνει το κόμμα του Βίλντερς στην Ολλανδία - Ποιες είναι οι θέσεις του για Ισλάμ, μετανάστες, Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης