O Άγγελος Μπράτηςμίλησε για το νομοσχέδιο σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια.
Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην εμπειρία του από την τηλεόραση.
«Η τηλεόραση μου έχει αφήσει θετικό πρόσημο, γιατί δεν έχασα τον εαυτό μου. Μου έχει λείψει η τηλεόραση και νιώθω πολύ άνετα μπροστά στον φακό, μου αρέσει αυτή η διάδραση. Έχω περάσει δύσκολα στο παρελθόν λόγω της αναγνωρισιμότητας, αλλά πλέον την έχω αποδεχτεί και νιώθω πολύ καλά. Ο κόσμος με σέβεται γι' αυτό που είμαι», είπε αρχικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czf0cdm94dfl)
Στη συνέχεια, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια. «Το ησυχαστήριό μου είναι στο χωριό μου στο Τζουμέρκα. Όταν βρίσκομαι εκεί με τους γονείς μου, γίνομαι ξανά παιδί. Θυμάμαι ότι στα παιδικά μου χρόνια ήμουν μοναχικός. Το κάθε παιδί που μεγαλώνει σε μια οικογένεια είναι διαφορετικό, όπως εγώ με τον αδερφό μου», ανέφερε.
Κλείνοντας, μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Αλίμονο αν ρωτάμε τον καθένα για ανθρώπινα δικαιώματα. Ήταν ένα σημαντικό βήμα το νομοσχέδιο και θα βοηθήσει πολύ, γιατί η νέα γενιά θα μεγαλώσει χωρίς αυτά τα κλισέ και τα χαζά αστεία. Πρέπει να είμαστε ευγενικοί με τους ανθρώπους, γιατί δεν ξέρεις τι κουβαλάει ο καθένας», τόνισε στο τέλος.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV