Κατερίνα Πεφτίτση για τη μητέρα της: Όταν είπα ότι θα πάω στο GNTM, είπε «είσαι κοντή, χοντρή, με μπλε μαλλιά, θα γίνουμε ρεζίλι»

Κατερίνα Πεφτίτση για τη μητέρα της: Όταν είπα ότι θα πάω στο GNTM, είπε «είσαι κοντή, χοντρή, με μπλε μαλλιά, θα γίνουμε ρεζίλι»

«Το απέδειξα όμως και στον εαυτό μου, αλλά και στη μητέρα μου» είπε το μοντέλο

katerina-peftitsi
Η Κατερίνα Πεφτίτση έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, μίλησε για την αντίδραση της μητέρας της, όταν της ανακοίνωσε ότι θα δηλώσει συμμετοχή στο GNTM.

Το plus size μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και ανέφερε αρχικά: «Η μητέρα μου δεν ήταν μια αιτία για να πάω στο GNTM, αλλά 1.000».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν είχα πει ότι θα πάω στο ριάλιτι, είχε φρικάρει. Μου έλεγε "πού θα πας; Είσαι κοντή με μπλε μαλλιά, χοντρή και θα γίνουμε ρεζίλι". Το απέδειξα όμως και στον εαυτό μου, αλλά και στη μητέρα μου, που ήταν μετά όλο "μπράβο" κι "είμαστε μαζί σου"».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czbjyqjncs89)

Για το σχόλιο που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας για εκείνη και τα κιλά της, δήλωσε: «Μετά από χρόνια, δεν έχω κάτι να πω πάνω σε αυτό το σχόλιο. Κι ο ίδιος έχει αλλάξει από τότε και τα ιδανικά του δεν είναι στον ίδιο βαθμό που ήταν τότε. Το βλέπουμε και τηλεοπτικά ότι αλλάζει λίγο».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν τον εξέφραζαν τότε αυτά που έλεγε, αλλά σίγουρα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Θα ήθελα να βγει δημόσια οποιοσδήποτε μιλάει άσχημα για κάποια κατάσταση ή κάνει λάθος για κάποια κατάσταση, να ρίξει τα μούτρα του και να ζητήσει συγγνώμη».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης απέλυσε τον Τεμπονέρα από επιστημονικό συνεργάτη - Παραλίγο να παραιτηθεί και ο Βασιλειάδης

Φρίκη στην Ζάκυνθο: Τη χτύπησε, την έδεσε και την ανάγκασε να αποβάλει - Αρνείται τα πάντα ο 27χρονος

Νόρα Βαλσάμη: Σε κακή οικονομική κατάσταση η ηθοποιός - Δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ σύνταξη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης