Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ο Βασίλης Μπισμπίκης μου έκανε το προξενιό με τον σύζυγό μου

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ο Βασίλης Μπισμπίκης μου έκανε το προξενιό με τον σύζυγό μου

«Του είπα και της άλλης της φίλης μου ότι θέλω έναν άνθρωπο που να φορά γυαλάκια, να είναι φλώρος, να φοράει κοστούμι» ανέφερε, ανάμεσα σε άλλα, η ηθοποιός

roumelioti-sizigos
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα προξενιά που κάνει η ίδια και αποκάλυψε ότι και εκείνη γνώρισε τον σύζυγό της μέσω προξενιού που της έκανε μια φίλη της μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Αρχικά, για τα προξενιά δήλωσε: «Θέλω πάρα πολύ οι άνθρωποι να είναι μαζί, το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο αυτό. Ρε παιδί μου βλέπω για παράδειγμα τη Δανάη, την ξέρω, την έχω στο μυαλό μου, άμα πετύχω κάτι που θα πιστέψω ότι θα ταιριάξει με τη Δανάη, θα προσπαθήσω να βρεθούνε. Αυτό εννοώ».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czbiyefh4m5t)
Κλείσιμο

Σχετικά με τη γνωριμία με τον άντρα της, ανέφερε: «Καταρχάς ο γάμος μου. Εμένα μου γνωρίσανε τον Νικηφόρο και νομίζω ότι έκανα έναν πετυχημένο γάμο. Είπα στην κουμπάρα μου, που πια μας πάντρεψε, και σε αυτό το κομμάτι έπαιξε μεγάλο ρόλο ο Βασίλης ο Μπισμπίκης, το οφείλουμε στον Βασίλη αυτό. Του είπα και της άλλης της φίλης μου ότι θέλω έναν άνθρωπο που να φορά γυαλάκια, να είναι φλώρος, να φοράει κοστούμι και να μην έχει καμία σχέση με τον χώρο μου. Θέλω έναν τέτοιο άνθρωπο να τον παντρευτώ».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Και μου έφεραν τον Νικηφόρο! Είπε ο Βασίλης στη Βάσια που τότε ήταν φίλη του Βασίλη - και είναι ακόμα - "η φίλη μου η Ευδοκία μου θέλει αυτό", είπε η Βάσια "α, το αφεντικό μου είναι έτσι" και μου τον έφεραν στο θέατρο, με είδαν, εγώ έπεσα κάτω, αλλά ο Νικηφόρος μου έκανε τον δύσκολο. Ε, και μετά από 20 μέρες έπεσε κι αυτός. 'Ήθελα μετά εγώ να τον ξαναδώ αυτόν τον άνθρωπο, αυτός ο άνθρωπος όμως δεν νομίζω ότι πολυήθελε, δηλαδή πέρασαν 20 μέρες για να σκεφτεί αν ήθελε ή δεν ήθελε. Μετά όμως πήρε το αίμα μου πίσω».

Ειδήσεις σήμερα:

Διπλή αποχώρηση για τους Διάσημους του Survivor, εκτός ριάλιτι η Όλγα Πηλιάκη και ο Νίκος Γκάνος - Δείτε βίντεο

Στον τελικό του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός, 6-5 τον ΠΑΟΚ στα πέναλτι - Ήρωας ο Ντραγκόφσκι, απέκρουσε τρία - Δείτε τα γκολ

Η παραπληροφόρηση για τον κορωνοϊό επέφερε κέρδη 118 εκατ. δολαρίων σε 4 ΜΚΟ, αποκαλύπτει η Washington Post
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης