Κιάρα Φεράνι: Η τελευταία κοινή φωτογραφία της με τον Φέντεζ πριν τον χωρισμό

Κιάρα Φεράνι: Η τελευταία κοινή φωτογραφία της με τον Φέντεζ πριν τον χωρισμό

Η Ιταλίδα influencer είχε κάνει την τελευταία της ανάρτηση με τον πρώην σύζυγό της, στα social media στις 10 Δεκεμβρίου του 2023

kiara-ferrani
Η Κιάρα Φεράνι και ο Ιταλός ράπερ Φέντεζ χώρισαν μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι επέλεξε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, παρά τον πενταετή του γάμο και τα δύο παιδιά που απέκτησαν μαζί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dagospia.

Η είδηση του χωρισμού τους, διέρρευσε από την ιστοσελίδα και σύμφωνα με τα όσα γράφει: «Από το περσινό Sanremo, (είχαν καβγαδίσει) η ιστορία της αγάπης τους είχε πέσει στα βράχια, αλλά η influencer είχε αναβάλει κάθε υποχρέωση, για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν βρέθηκε σε μπελάδες εκείνη όμως, ο Φέντεζ ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Φέντεζ ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ πήγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι».

Ο ράπερ φέρεται να έφυγε από το σπίτι τους στο Μιλάνο την περασμένη Κυριακή και δεν επέστρεψε ποτέ. Η Κιάρα Φεράνι είχε κάνει την τελευταία της ανάρτηση με τον πρώην σύζυγό της στα social media στις 10 Δεκεμβρίου του 2023.

Η Ιταλίδα influencer είναι γενικά πολύ ενεργή στο Instagram και μοιραζόταν συχνά, στιγμιότυπα και βίντεο από την οικογενειακή της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στα περισσότερα από αυτά, πρωταγωνιστούσε ο Φέντεζ. Όμως, όπως φαίνεται, η Κιάρα Φεράνι το τελευταίο διάστημα, κρατούσε την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

Στις τελευταίες φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει πόζαρε με τον τότε, αγαπημένο της στα χιόνια, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα, φαίνονταν να απολαμβάνουν μαζί ένα δείπνο. Στη λεζάντα της ανάρτησής της είχε γράψει: «Μία όμορφη νύχτα Σαββάτου».

Δείτε τη δημοσίευση:

Κλείσιμο

O Φέντεζ διατηρεί ακόμα στο προφίλ του την οικογένειακη τους φωτογραφία και κανένας μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει τον χωρισμό, ούτε όμως και τον έχουν διαψεύσει.

429091678_1851648161934783_260747016115894441_n
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης