Ο Μάνος Πίντζης εξέφρασε την άποψή του γύρω από τον ντόρο σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ενώ αναφέρθηκε και στο φλερτ που έχει δεχτεί από άντρες.
Ο ηθοποιός είπε στο «Mega Καλημέρα» για τους άντρες που τον έχουν φλερτάρει: «Πήραμε τα εύσημά μας και από το άλλο φύλο, αλλά τι να κάνουμε ρε παιδιά, συγγνώμη. Είναι μια κολακία κι αυτό, είναι κολακευτικό».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czbel52naugh)
Όσο την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, τόνισε ότι: «Το παιδί έχει ανάγκη το θηλυκό κύτταρο, τη μαμά του, πιο πολύ από τον μπαμπά του, ειδικά στις πρώτες ηλικίες».
Τέλος, για τη σημασία του σεξ σε μια σχέση, ο Μάνος Πίντζης σχολίασε: «Είναι μια πολύ ζωτικής σημασίας κατάσταση που μπορεί να βιώνει το ζευγάρι, υπάρχει μια έλξη υποτίθεται, αυτή η έλξη είναι και σωματική».
«Δεν νομίζω ότι έχω σουξέ με τις γυναίκες»
Ο ηθοποιός είχε μιλήσει ξανά στην ίδια εκπομπή μερικούς μήνες πριν σχετικά με το φλερτ που δέχεται και από τα δύο φύλα, υπογραμμίζοντας, ότι «δεν έχει σουξέ με τις γυναίκες».
Πιο αναλυτικά, ο Μάνος Πίντζης είχε πει τον Νοέμβριο, ότι:«Δεν με φλερτάρουν, ίσως είμαι τρομακτικός και βγάζω μία ανασφάλεια. Είμαι πολύ σταθερός στις σχέσεις μου. Ήμουν ταπεινό παιδί, περνούσα απαρατήρητος στο σχολείο. Οι συμμαθήτριές μου δεν πίστευαν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήμουν ντροπαλός. Δεν νομίζω ότι έχω σουξέ με τις γυναίκες. Δεν είμαι ο άνδρας κυνηγός, άλλα θα δείξω το ενδιαφέρον μου σε μία κοπέλα. Δεν την ψώνισα ποτέ. Φυσικά και με φλερτάρουν άνδρες, είναι κομπλιμέντο».
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.