Survivor 2024: Σταυρούλα και Γιάννης κάτω από τα σκεπάσματα στον Άγιο Δομίνικο - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Σταυρούλα και Γιάννης κάτω από τα σκεπάσματα στον Άγιο Δομίνικο - Δείτε βίντεο

Μετά τη νίκη των Μαχητών με 10-7 επί των Διασήμων για την 3η ασυλία φαίνεται πως η 27χρονη αθλήτρια στίβου θέλησε να το γιορτάσει μαζί με τον αγρότη της Μπλε ομάδας - Η τετράδα του τάκου

MixCollage-21-Feb-2024-12-35-AM-9769
Η είσοδος της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο Survivor 2024 ανέβασε τους Μαχητές αγωνιστικά, αλλά και την ερωτική διάθεση στον Άγιο Δομίνικο.

Η 27χρονη πρωταθλήτρια στίβου από την πρώτη μέρα που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έδειξε να... ταιριάζει αγωνιστικά και όχι μόνο με τον Γιάννη Περπατάρη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8jfow6ottd)

Ο αγρότης των Μπλε μάλιστα μετά τη νίκη στο πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας έλεγε πως με τη Σταυρούλα «είμαστε καλό ζευγάρι» και στο επεισόδιο της Τρίτης (20/2) το απέδειξε και εκτός στίβων μάχης.

Κλείσιμο
Μετά τη νίκη των Μαχητών με 10-7 επί των Διασήμων για την 3η ασυλία, φαίνεται πως η Σταυρούλα θέλησε να το γιορτάσει μαζί με τον Γιάννη. Οι δυό τους είχαν ερθει αρκετά κοντά όταν η παρουσία της Δώρας τους έκοψε τη φόρα.

«Δώρα, εδώ είσαι;» ρώτησε έκπληκτη η Σταυρούλα, με την συμπαίκτρια της να της απαντάει «μην αγχώνεστε παιδιά, δεν έχω πρόβλημα!» και την Σταυρούλα να απομακρύνεται από τον Γιάννη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cza7dnynnoex)


Όταν όμως οι Μαχητές έπεσαν για ύπνο οι κάμερες έπιασαν τη Σταυρούλα και τον Γιάννη κάτω από τα σκεπάσματα με τα social media να παίρνουν... φωτιά.










Τα τρυφερά τετ-α-τετ της Σταυρούλας και του Γιάννη σχολιάστηκαν από τους υπόλοιπους παίκτες, με την Μαριλίνα Βακονδίου να λέει: «Στην καλύβα μας, με τις νέες αφίξεις που είχαμε στο νησί, μάλλον ο Άγιος Βαλεντίνος επηρέασε αυτούς που ήταν μόνοι και τους έφερε λίγο πιο κοντά. Ελπίζω να πάει πολύ καλά αυτό, γιατί όχι από τη στιγμή που είναι ελεύθεροι. Ίσως έχουμε νέο ζευγάρι στο Survivor του 2024»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cza9avmt7ywp)



Σε ότι αφορά τους υποψήφιους η ήττα των Διάσημων τους έστειλε για 2η φορά στην κάλπη και μετά τον Θοδωρή Τουρκογεώργο, έριξαν στον τάκο και τον Αλέξη Παππά με αποτέλεσμα να την γλιτώσει η Μαριλίνα Βακονδίου, αφού η μονομαχία παραμονής θα γινόταν αντρική υπόθεση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cza8sptwsmh5)


Έτσι οι Μπλε χρειάστηκε να ψηφίσουν για τον δικό τους υποψήφιο με τον Σταμάτη Ταλαδιάνο να παίρνει τη θέση της Μαριλίνας στον τάκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cza973r1brj5)


Η MVP της εβδομάδας Ιωάννα Τζαβέλα επέλεξε τον 4ο υποψήφιο, ο οποίος ήταν ο Νίκος Γκάνος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cza9emewiwkx)




Ειδήσεις σήμερα:

Απαλλαγή για Δούρου, Καπάκη, Πορτοζούδη, Κολοκούρη προτείνει ο εισαγγελέας της δίκης για το Μάτι

«Βόμβα» από τον Γιώργο Τσίπρα: Αν δεν υπάρξει συνεννόηση με Κασσελάκη, να βρούμε ένα άλλο πρόσωπο


Μητέρα και σύζυγος Ναβάλνι σε Πούτιν: Δώσε μας τη σορό του για να τον θάψουμε με αξιοπρέπεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης