Ρόμπερτ Πάτινσον: Η νέα ταινία του κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2025

Ρόμπερτ Πάτινσον: Η νέα ταινία του κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2025

Το «Mickey 17» είναι σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ δημιουργού του «Parasite», Μπονγκ Τζουν-χο

pattinson_001
Η Warner Bros. μετέφερε την πολυαναμενόμενη συνεργασία των Μπονγκ Τζουν-χο και Ρόμπερτ Πάτινσον στην ταινία «Mickey 17», για το 2025.

Έτσι η ταινία επιστημονικής φαντασίας θα κάνει το ντεμπούτο της στις 31 Ιανουαρίου του 2025, καθώς η Warner Bros. ακύρωσε την προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας της στις 29ης Μαρτίου 2024 και έβαλε στη θέση της το «Godzilla x Kong: The New Empire» του 'Ανταμ Γουίνγκαρντ.

Πηγές δήλωσαν στο Variety ότι η μετακίνηση αυτή έγινε για να δοθεί περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωσή της καθώς επηρεάστηκε από τις περσινές απεργίες και αλλαγές στην παραγωγή.
Στην ταινία η οποία είναι βασισμένη στην νουβέλα του Έντουαρντ 'Αστον που κυκλοφόρησε το 2022 ο Πάτινσον υποδύεται τον Mickey, έναν «Αναλώσιμο» - υπάλληλο μιας επανδρωμένης αποστολής που στάλθηκε για να βοηθήσει στον αποικισμό του παγωμένου πλανήτη Nifheim. Μαζί του πρωταγωνιστούν οι Ναϊόμι 'Ακι, Στίβεν Γέουν, Τόνι Κολέτ και Μαρκ Ράφαλο.

Το «Mickey 17» είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη μετά τη βραβευμένη με Οσκαρ «Parasite». Εκτός από το σενάριο και τη σκηνοθεσία, ο Μπονγκ Τζουν-χο υπογράφει την παραγωγή μεταξύ άλλων μέσω της εταιρείας του Offscreen.

Το «Mickey 17» αναμένεται στις αίθουσες στις 31 Ιανουαρίου του 2025.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκίνησε η αποχώρηση των τρακτέρ από το Σύνταγμα - Ποιοι δρόμοι κλείνουν


Με εντολή Χαρδαλιά ξηλώθηκαν αφίσες του Κασσελάκη από την Αττική

Χάθηκε οριστικά η εξεταστική στη Νομική του ΑΠΘ, εφεδρικούς servers επιστρατεύει το ΕΚΠΑ - Η λίστα των σχολών υπό κατάληψη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης