Ρόμπερτ Πάτινσον - Σούκι Γουότερχαουζ: Αρραβωνιάστηκαν

Ρόμπερτ Πάτινσον - Σούκι Γουότερχαουζ: Αρραβωνιάστηκαν

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, σύμφωνα με πηγή

pattinson-waterhouse
Ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Σούκι Γουότερχαουζ αρραβωνιάστηκαν.

Το ζευγάρι θα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, όπως επιβεβαίωσε πηγή στο PEOPLE.

«Είναι αρραβωνιασμένοι. Και οι δύο θέλουν να παντρευτούν. Είναι σημαντικό γι' αυτούς», ανέφερε η πηγή.

Τον Νοέμβριο, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο του παιδί. Η πηγή πρόσθεσε στο PEOPLE ότι ο σταρ του Batman «ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς».
Κλείσιμο
«Είναι τόσο έτοιμος», λέει η πηγή. «Η σχέση του με τη Σούκι είναι απίστευτη. Νιώθει πολύ τυχερός». Εν τω μεταξύ, η σταρ του «Daisy Jones & the Six» έχει την «ιδιαίτερη λάμψη» και «φαίνεται πολύ ευτυχισμένη», συμπλήρωσε.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το ζευγάρι πυροδότησε φήμες ότι θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, αφού η Γουότερχαουζ εθεάθη να φοράει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι σε βόλτα τους στο Λονδίνο.

Ο αρραβώνας του ζευγαριού ακολουθεί την ανακοίνωση της τραγουδίστριας και ηθοποιού ότι περιμένουν παιδί, ενώ ερμήνευσε στη σκηνή του Corona Capital Festival στο Μεξικό τον περασμένο μήνα.

Μια εβδομάδα αργότερα, μια πηγή δήλωσε στο PEOPLE ότι εκείνη και ο Πάτινσον είναι «ενθουσιασμένοι» που θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. «Ο ερχομός ενός μωρού είναι απόλυτη χαρά γι' αυτούς», δήλωσε η πηγή για το ζευγάρι. «Είναι ενθουσιασμένοι πέρα από κάθε όριο».
Μια άλλη πηγή επεσήμανε: «Είναι έτοιμοι για ένα παιδί και ανυπομονούν να γίνουν γονείς. Παρόλο που είναι και οι δύο επαγγελματίες που εργάζονται πολύ, αυτό είναι κάτι που θέλουν. Ξέρουν ότι η ζωή τους θα αλλάξει και είναι ενθουσιασμένοι».

Ο 37χρονος ηθοποιός γνώρισε για πρώτη φορά την 31χρονη Βρετανίδα τον Ιούλιο του 2018, όταν εντοπίστηκαν να σε τρυφερές στιγμές στο Λονδίνο. Τέσσερα χρόνια αργότερα, το ζευγάρι έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί, παρευρισκόμενο στο σόου Dior Men Fall 2023 στη Γκίζα της Αιγύπτου, στις αρχές Δεκεμβρίου 2022. Καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, οι δυο τους ήταν σχετικά ιδιωτικοί.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στο Ίλιον: Νεκρός 27χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο

Ο 24χρονος μακελάρης της Πράγας βοηθήθηκε από την φίλη του - Δολοφόνησε τον πατέρα του πριν σκοτώσει άλλους 15

Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τα νέα τεκμήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης