Η παίκτρια μιλώντας στην κάμερα του Survivor, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Αλέξη Παππά, αλλά και της υπόλοιπης κόκκινης ομάδας απέναντι στον Τζέιμς.
Όπως είπε, θεωρεί ότι οι Διάσημοι έχουν εμμονή μαζί του και προσπαθούν να τον βγάλουν εκτός παιχνιδιού.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cza4os63jhux)
Μιλώντας με τους συμπαίκτες του, ο Τζέιμς Καφετζής ανέφερε: «Προσπαθούν να σας επηρεάσουν, μήπως και με διώξουν νωρίς πριν βάλω μπρος. Γιατί ξέρουν ότι είμαι ανταγωνιστικός, ξέρουν ότι μπορώ να είμαι καλός, ειδικά ο Παππάς».
Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε: «Έχει ένα θέμα με τον Τζέιμς, ένα κόλλημα, μια εμμονή, όπως κι όλη η ομάδα έχει ένα κόλλημα με τον Τζέιμς, τον φοβούνται κιόλας».
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.