Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε για τη ζωή της, τις συνθήκες στην τηλεόραση, την ομορφιά και τη σχέση της με τον χρόνο, ενώ αναφέρθηκε και στον έρωτα.
Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου».
Αρχικά, δήλωσε για τη φάση στην οποία βρίσκεται τώρα στη ζωή της: «Είμαι σε μία περίοδο που δουλεύω τόσο όσο αισθάνομαι ότι αυτό που κάνω μου δίνει χαρά. Σπουδάζω Ιστορία του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, κάτω στην Πάτρα. Διαβάζω μαζί με την κόρη μου, έχουμε εξεταστική και εργασίες σχεδόν μαζί».
Για την αποχή της από την τηλεόραση σχολίασε: «Την τηλεόραση την αγαπάω πάρα πολύ υποκριτικά σαν ηθοποιός για μένα ο φακός είχε πάντα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και έχω κάνει και πολλές δουλειές στην τηλεόραση. Έχω την αίσθηση ότι οι συνθήκες είναι αρκετά διαφοροποιημένες σήμερα και επειδή στον μεγαλύτερο βαθμό τα σίριαλ είναι σχεδόν καθημερινά, πρέπει να πάρεις μια μεγάλη απόφαση, γιατί ο ρόλος σου δεν είναι ποτέ εντελώς εκεί».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy5ux9x2k5gh)
Αναφορικά με τη σχέση της με τον χρόνο, η Πέγκυ Σταθακοπούλου ανέφερε: «Είναι μια πολύ ευλογημένη περίοδος η ηλικία μετά τα 60 για τις γυναίκες. Έχεις τη δυνατότητα να μην ακολουθήσεις πάρα πολλά από τα ρεύματα της εποχής, αν αυτά δεν σου ταιριάζουν. Δηλαδή το τι σημαίνει ομορφιά, γιατί για κάθε γυναίκα νομίζω ότι την ενδιαφέρει να είναι όμορφη, εγώ πιστεύω ότι μπορείς να είσαι όμορφη καθώς μεγαλώνεις χωρίς απαραίτητα να ζεις με την αγωνία των αλλαγών που συμβαίνει. Δεν έχω πειράξει τίποτα επάνω μου, ακόμα δηλαδή, ποτέ δεν ξέρεις. Η θηλυκότητα και η ομορφιά είναι έξω από τις ρυτίδες και τον χρόνο. Έχω αφήσει τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του».
Επίσης, σχετικά με τον ρόλο του έρωτα στη ζωή της σημείωσε: «Νομίζω ότι ο έρωτας είναι ένα μονοπάτι ανοιχτό που κοιτάς και περιμένεις ότι θα το συναντήσεις ξανά και ξανά στη ζωή σου. Γενικά είμαι άνθρωπος που έχω ερωτευτεί λίγες φορές στη ζωή μου, έχω ζήσει έντονα τη ζωή μου. Ελπίζω ότι όπου να 'ναι θα έρθει ακόμα ένας έρωτας».
Κλείσιμο
Τέλος, η Πέγκυ Σταθακοπούλου συμπλήρωσε: «Έχω πολλά αυτοάνοσα. Η περίοδος που ξέσπασαν όλα αυτά ήταν μία περίοδος αβεβαιότητας και ανασφάλειας σχετικά με μένα και πιθανόν να μην είναι αρκετά άσχετο αυτό. Τα αυτοάνοσα ξεφυτρώνουν εκεί που αρχίζει να υπάρχει συναισθηματική πίεση. Έχω πέσει πολλές φορές στη ζωή μου αλλά βρήκα τον τρόπο να ξανασηκωθώ».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.