Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη: Όταν έρχεται ένα παιδί σε μία σχέση φέρνει σύγχυση

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη: Όταν έρχεται ένα παιδί σε μία σχέση φέρνει σύγχυση

«Όταν σκας, αρχίζεις και ξεσπάς στον άλλο, οπότε σε όλο αυτό πρέπει να υπάρχει μία βοήθεια» πρόσθεσε

dimitris-alexandrou
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου  μίλησε για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη μετά τον ερχομό του παιδιού τους, αλλά και στη συμμετοχή του στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2».

Στην κάμερα του «Super Κατερίνα», αρχικά αναφέρθηκε στις φήμες περί μείωσης της ώρας της εκπομπής που συμμετέχει.

«Θα γίνει 20 λεπτά μείωση στην εκπομπή; Εδώ κάθε μέρα μας προσθέτουν από λίγο. Δεν τα ξέρω όλα αυτά, γιατί ουσιαστικά είναι πράγματα του καναλιού και της παραγωγής. Εμείς είμαστε όμως, εδώ και ό,τι μας πουν, θα το κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cz9tu73qt1vt)

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας και τις αλλαγές που έφερε ο ερχομός του παιδιού τους στη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη.

«Από τη στιγμή που έγινα πατέρας, περιμένω τα πάντα από τον Πάρη και ανυπομονώ. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στη ζωή από το να γίνεις πατέρας ή μάνα. Σίγουρα όταν έρχεται ένα παιδί σε μία σχέση φέρνει σύγχυση. Εννοείται ότι υπάρχει τεράστια βοήθεια σε αυτό το κομμάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης: «Η βοήθεια είναι όταν αρχίσεις να καταλαβαίνεις τον άλλο. Καταλαβαίνεις τις κινήσεις σου και καταλαβαίνεις γιατί το κάνει αυτό. Όταν σκας, αρχίζεις και ξεσπάς στον άλλο, οπότε σε όλο αυτό πρέπει να υπάρχει μία βοήθεια».

Τέλος, πήρε θέση για τα σχόλια του Δημήτρη Μακαλιά για την Ελένη Μενεγάκη: «Δεν μπορείς να πεις για έναν άνθρωπο που έχει κάνει μια τεράστια επιτυχία ότι εν ολίγης είναι αδιάφορη ή ότι άλλο. Δεν ξέρω από τι ορμώμενος το είπε ο Δημήτρης αυτό όποτε δεν μπορώ να απαντήσω για κάτι. Η Ελένη Μενεγάκη είναι η πιο πετυχημένη παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Το κράτος δικαίου είναι ισχυρότερο από ποτέ - Μετσόλα: Σημαντικά βήματα στην Ελλάδα για τη διαφάνειας και την ισότητα

Αντρέας Μπρέμε: Πέθανε ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου

Steve Dimopoulos: Ο Ελληνοαμερικανός δικηγόρος που διαπρέπει στο Λας Βέγκας - Οι κινηματογραφικές διαφημίσεις του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης