Survivor 2024: Στα «μαχαίρια» Διάσημοι και Μαχητές, στον τάκο ο Θοδωρής Τουρκογεώργος - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Στα «μαχαίρια» Διάσημοι και Μαχητές, στον τάκο ο Θοδωρής Τουρκογεώργος - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση της Ζωής, η τελετή-φάρσα, ο «γελοίος» και η μάχη για τη μακαρονάδα και την ασυλία

survivor_2024_7week
H 7η εβδομάδα στο Survivor 2024 ξεκίνησε με τους Διάσημους να γνωρίζουν ακόμα μια ήττα στα αγωνίσματα ασυλίας και να ρίχνουν στον τάκο τον πρώτο τους υποψήφιο που ήταν ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, ο οποίος διανύει μόλις την δεύτερη του εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

H είσοδος των Τζέιμς Καφετζή και Σταυρούλας Χρυσαειδή έχει ενισχύσει τους Μαχητές τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά με τους Μπλε την προηγούμενη εβδομάδα να κερδίζουν και τις τρεις ασυλίες. Πριν μπουν στο παιχνίδι οι «παλιοί» το σκορ σε νίκες–ήττες ήταν 13-7 για τους Διάσημους. Πλέον έχουμε φτάσει στο 14-10, με τους μπλε να έχουν χάσει μόλις ένα αγώνισμα. Αυτό του επάθλου επικοινωνίας. Επίσης έχασαν και ακόμα έναν παίκτη τους, τη Ζωή Ασουμανάκη η οποία φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο τους αποχαιρέτησε με φιλάκια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8f8htcsp89)


Κλείσιμο
Το επεισόδιο της Κυριακής (18/2) ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να σχολιάζουν την αποχώρηση της Ζωής και τις συνυποψήφιές της Κατερίνα Δαλάκα, Όλγα Πηλιάκη και Μαρία Αντωνά να αναφέρονται στην μονομαχία παραμονής τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8fixr91fn5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8fb01ewlr5)


Ωστόσο, η Όλγα Πηλιάκη εμφανίστηκε υπερβολική στις δηλώσεις που έκανε χαρακτηρίζοντας τη νίκη της στη μονομαχία «με το συναίσθημα που έχεις όταν φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί. «Όταν δηλαδή φέρνουν το μωρό σου στην αγκαλιά σου και το κοιτάζεις, ξεχνάς όλο τον πόνο και τις δυσκολίες που έχεις περάσει προηγουμένως», είπε η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8fg7m2ncbd)


Οι Μαχητές πριν τον αγώνα για την 1η ασυλία θέλησαν να κάνουν μια τελετή - φάρσα στον Γιώργο Γκιολέκα για να φύγουν τα κακά πνεύματα και να μπορέσει να φέρει νίκες απέναντι στους Διάσημους. Ο 29χρονος επιχειρηματίας πίστεψε την τελετή καλοτυχίας με όλους να το διασκεδάζουν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8gch3za8jl)


H ημέρα Διάσημων και Μαχητών είχε αρκετή χαλάρωση, βουτιές και ηλιοθεραπεία πριν την ασυλία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8fkvyjv22h)



Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8ghvcxxs4h)


Μάλιστα οι Μαχήτριες θέλησαν να γυμνάσουν τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο με αρκετά κιλά. Την ώρα που ο παίκτης των Μπλε απολάμβανε τον ήλιο, οι συμπαίκτριές του αποφάσισαν να τον βάλουν σε πρόγραμμα Survivor. Ο Τζέιμς κατάφερε να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις!

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8gka46vjq9)


Τα πλάνα τους για τον στίβο μάχης έκαναν και οι Διάσημοι, οι οποίοι πιστεύουν ότι το κοουτσάρισμα από τον Αλέξη Παππά αποδίδει, με τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας να βάζει στο στόχαστρο τον δυνατό παίκτη των Μπλε, τον Φάνη Μπολέτση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8gwkh3pjpt)


Ο Αλέξης Παππάς αναφέρθηκε στο νέο του ρόλο και μπροστά στον Γιώργο Λιανό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8h9ylfolq9)


Οι Διάσημοι ήθελαν να ξεκινήσουν με το δεξί για να ρεφάρουν τις 3 ήττες τους στις ασυλίες της προηγούμενης εβδομάδας και έδειξαν πως θα το καταφέρουν όταν το σκορ πήγε στο 8-3.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8hvp8x57ih)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8i1sbcg11d)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8iilknwgd5)


Ωστόσο η τελετή μαγείας των Μπλε έδειξε να φέρνει αποτελέσματα, αφού στη συνέχεια οι Κόκκινοι ήταν σαν μαγεμένοι με τους Μαχητές να καταφέρνουν να γυρίσουν το ματς και να περάσουν μπροστά με 9-8. Ίσως σε αυτό έπαιξε ρόλο και η ένταση στους πάγκους.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8iyyftpht5)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8j0dsm32mh)


Ο αγώνας μετατράπηκε σε... θρίλερ με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη, όμως στο τέλος να χαμογελούν ξανά οι Μπλε που έφτασαν λύγισαν τους Κόκκινους με 12-10 με τον τελευταίο πόντο να τον κερδίζουν η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον Γιάννη Περπατάρη εναντία στον Νίκο Γκάνο και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8j74uu1dq1)


Πριν οι Μαχητές πάνε για την μακαρονάδα τους και για ξεκούραση και οι Διάσημοι για να αποφασίσουν ποιον θα βγάλουν στον τάκο, υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο ομάδων με αφορμή έναν καβγά του Αλέξη Παππά με τον Φάνη Μπολέτση, όταν ο παίκτης των Κόκκινων ξέσπασε επειδή αυτός των Μπλε τον αποκάλεσε «γελοίο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8jjx7850o1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8jhor6prix)


Η ένταση μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίστηκε και στο Συμβούλιο του Νησίου με τους Τζέιμς Καφετζή και Ασημίνα Χατζηανδρέου να αρπάζονται όταν ο παίκτης των Μαχητών, ο οποίος δεν αγωνίστηκε επειδή ένιωθε πόνο στον ώμο του, μείωσε αγωνιστικά την παίκτρια των Διάσημων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8krybh946x)


Η αντιπαράθεση των δύο από το αγωνιστικό πέρασε στο προσωπικό με την Ασημίνα να αποκαλύπτει τι της είπε ο Τζέιμς όταν πήγε στο γιατρό και εκείνος να πετάει «καρφιά» για την ζωή της εκτός ριάλιτι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8kymv247k1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8l0dzmjpa1)


Στην κάλπη οι Κόκκινοι δεν δυσκολεύτηκαν να βρουν τον πρώτο τους υποψήφιο που δεν ήταν άλλος από το νέο Θοδωρή Τουρκογεώργο, ο οποίος διανύει μόλις την δεύτερη του εβδομάδα στο νησί.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8l1iuianbt)


Ο πρώτος υποψήφιος δέχθηκε... αναίμακτα την απόφαση των συμπαικτών του λέγοντας πως «δεν έχω βοηθήσει την ομάδα, δίκαια ψηφίστηκα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8l32b0ky69)



Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στα Τρίκαλα: 46χρονος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του

Άφαντα τα παιδιά και η μάνα των παλαιοχριστιανών, φυγαδεύτηκαν πριν την έφοδο της ΕΛΑΣ - Αγωνία για τον εντοπισμό τους

Τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης συζήτησαν κατά τη συνάντησή τους οι Γεραπετρίτης και Φιντάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης