Μαριαλένα Ροζάκη για τον χωρισμό της στην περίοδο της εγκυμοσύνης της: Δεν το ξεπερνάς ποτέ

Μαριαλένα Ροζάκη για τον χωρισμό της στην περίοδο της εγκυμοσύνης της: Δεν το ξεπερνάς ποτέ

«Προσπαθώ να συγκεντρώνομαι στο θετικό, και είναι πιο σπουδαίο και πιο μεγάλο το δώρο της ύπαρξης του παιδιού μου» πρόσθεσε η ηθοποιός

marialena-rozaki
H Μαριαλένα Ροζάκη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την καθημερινότητά της με την κόρη της, αλλά και τον χωρισμό της, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η ηθοποιός που συμμετέχει στην παράσταση «Έκτο Πάτωμα» μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, δήλωσε: «Προσπαθώ να χαίρομαι την κάθε μέρα με την κόρη μου, με όλες τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις που έχει η ηλικία, γιατί κι εγώ προσπαθώ και να δουλεύω και να είμαι κοντά της και να τα προλαβαίνω όλα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cz4pf2k15yfd)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πάντα οι πιο δύσκολες στιγμές είναι αυτές που μπορεί να έχει πυρετό και να δουλεύω. Είναι 2,5 ετών τώρα».

Όσο για το διαζύγιό της και το ενδεχόμενο να φτιάξει ξανά τη ζωή της, είπε: «Φυσικά και θα ήθελα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Απλώς πια θα είμαι πιο επιφυλακτική. Θέλω να είμαι πολύ πιο σίγουρη, δεν θα φέρω εύκολα σε επαφή έναν άνθρωπο με το παιδί μου».

Για τον χωρισμό της στην περίοδο της εγκυμοσύνης της, ανέφερε: «Είναι δύσκολο να χωρίζεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Με έναν τρόπο, δεν το ξεπερνάς ποτέ. Προσπαθώ όμως να συγκεντρώνομαι στο θετικό, και είναι πιο σπουδαίο και πιο μεγάλο το δώρο της ύπαρξης του παιδιού μου. Γι' αυτό και δεν το άφησα να με ρίξει κάτω και να μου μαυρίσει εκείνη την περίοδο».



Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι ήταν οι δύο πυροσβέστες που έδωσαν τα ονόματά τους στα νέα πλοία της πυροσβεστικής

Κλείδωσε τη Δέσποινα Καρνέση στο γραφείο και πήγε για την αδερφή της - «Μου είπαν ότι θα με κάψουν μέσα στο σπίτι αν δεν βγω» φώναζε ο Αιγύπτιος

To παρασκήνιο της εκδήλωσης Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου - Πώς αποφάσισε να κάνει έφοδο ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης