«Δεν έχω καμία επαφή με τον πατέρα του παιδιού μου» λέει η Μαριαλένα Ροζάκη

«Δεν έχω καμία επαφή με τον πατέρα του παιδιού μου» λέει η Μαριαλένα Ροζάκη

«Νιώθω ευγνωμοσύνη που ήρθε στον κόσμο η κόρη μου» τονίζει η ηθοποιός

μαριαλενα
H Μαριαλένα Ροζάκη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή ως «Αρετή» από τον «Καφέ της Χαράς», φιλοξενήκε το πρωί της Τρίτης 11/1 στο «Breakfast@Star».

Η ηθοποιός εξήγησε πώς βιώνει τη μητρότητα, αφού τον Σεπτέμβριο του 2021 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ακόμη, αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον πατέρα της κορούλας της και στο πόσο δύσκολο είναι για την ίδια να την μεγαλώνει μονή της.



«Δεν επέλεξα να κάνω μόνη μου ένα παιδάκι. Η αλήθεια είναι ότι κάθε γυναίκα ονειρεύεται να γίνουν αλλιώς τα πράγματα, αλλά η ζωή δεν φέρνει πάντα το ιδανικό. Αυτό που έχει σημασία είναι όταν η ζωή σου δίνει μία τέτοια ευλογία, όπως η απόκτηση ενός παιδιού, να το δεχτείς με αγάπη, σεβασμό και να το αγκαλιάσεις. Έλαβα πολλά μηνύματα από τον κόσμο για την απόφασή μου να έχω μονογονεϊκή οικογένεια» δήλωσε.

Κλείσιμο
Εν συνεχεία, για τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της σημείωσε: «Ήμασταν πολύ καιρό με τον σύντροφό μου. Μπορεί η σχέση μας να μην είχε τη συνέχεια που περίμενε κανείς να έχει ύστερα από μία εγκυμοσύνη, εγώ, όμως, δεν κρατάω καμία κακία. Ίσα-ίσα θα τον αγαπάω πάντα, διότι χάρη σε αυτή τη σχέση απέκτησα το παιδί μας. Δεν έχω καμία επαφή με τον πατέρα του παιδιού μου».



Δεδομένου ότι η Μαριαλένα Ροζάκη μεγαλώνει μόνη την κορούλα της, μπορεί να συναντά μερικά εμπόδια δυσκολίες, αλλά κανένα δεν μπορεί να «καταστρέψει» την ευτυχία της. «Καμία δυσκολία δεν μπορεί να αντέξει μπροστά στο χαμόγελο του παιδιού μου. Η γυναικολόγος μου έκανε το ταξίδι της εγκυμοσύνης μαγικό. Από τις δυσκολίες έχω μάθει να μάχομαι. Δούλευα μέχρι τεσσάρων μηνών έγκυος. Δεν βρήκα σε κανέναν τομέα τα πράγματα στρωμένα. Νιώθω ευγνωμοσύνη που ήρθε στον κόσμο το παιδί μου» υπογράμμισε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του STAR:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch2qznh619rl-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Βαλλιστική και DNA «έδειξαν» ότι ο οδηγός ήταν ο νεκρός Ρομά, λέει ο Κούγιας για την καταδίωξη στο Πέραμα

Η Βόρεια Κορέα έκανε, τη δεύτερη μέσα σε μία εβδομάδα, δοκιμή «βαλλιστικού πυραύλου»

Προειδοποίηση από τον FDA: Γιατί τα self test δεν πρέπει να γίνονται στο λαιμό αντί για τη μύτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης