My Style Rocks: «Τσούχτρα» αποκάλεσε η Σιμόν την Ανδριάνα

My Style Rocks: «Τσούχτρα» αποκάλεσε η Σιμόν την Ανδριάνα

«Θεωρείς ότι αυτή η κουνουπιέρα που έχεις βάλει σήμερα, είναι μια πρόταση με την οποία μπορεί να δει κάποια κοπέλα έξω τον εαυτό της;» απάντησε η παίκτρια στην κριτική

my_style_142__1_
Στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» η Ανδριάνα έκρινε πως το look της Σιμόν δεν αποτελεί πρόταση και την βαθμολόγησε με άσσο, γεγονός που δημιούργησε έντονη διαφωνία μεταξύ τους.

Ακολουθεί μέρος του διαλόγου:
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι όλα τριάρια και ένας άσσος»
Σιμόν: «Της τσούχτρας»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz4t6cg2xme1)
Κλείσιμο

Ανδριάνα: «Εμένα είπε τσούχτρα;»
Κατερίνα Καραβάτου: «Είσαι η μοναδική που έχεις βάλει 1»

Ανδριάνα: «Εγώ δεν καταλαβαίνω... όχι ντάξει, δεν θα κρίνω τις βαθμολογίες των άλλων κοριτσιών, απλά δεν καταλαβαίνω, έχω κάποια κενά. Το look είναι πάρα πολύ ωραίο, αλλά είναι κάτι που μπορεί να βάλει μια κοπέλα έτσι κι αλλιώς για να βάλει μια κοπέλα στη Γλυφάδα. Δεν βλέπω μια πρόταση. Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό, δεν βλέπω κάτι ανατρεπτικό, η οποιαδήποτε γυναίκα που έχει μια αισθητική μπορει να ντυθεί έτσι, δεν βλέπω το κάτι παραπάνω. Δεν το θεωρώ τόσο διαγωνίσιμο δηλαδή, αν μου επιτρέπεται αυτή η έκφραση»

Σιμόν: «Πλήττω»
Ανδριάνα: «Παιδιά δεν ξέρω. Δώστε μου τα μάτια σας να δω»

Σιμόν: «Δεν συμφωνώ μαζί σου, αυτή είναι η άποψή σου. Αλλά παρθενογένεση στο στυλ δεν υπάρχει»
Ανδριάνα: «Θα μιλούσαμε για παρθενογένεση ανέφερες μια πρόταση που κάπου είχαμε ξαναδεί. Αυτό δεν έχει κάποια πρόταση, δεν μιλάμε για παρθενογένεση αν υπάρχει ή όχι»

Σιμόν: «Μα ακριβώς αυτό συζητάω και μάλλον δεν ακούς τι λέω»

Ανδριάνα: «Είναι πάρα πολύ απλό»

Σιμόν: «Αγάπη μου κοίταξε να σου πω. Θεωρείς ότι με αυτή την κουνουπιέρα που έχεις βάλει σήμερα, είναι μια πρόταση με την οποία μπορεί να δει κάποια κοπέλα έξω τον εαυτό της; Για πού; Εγώ τη βλέπω και λέω τι είχα ξεχάσει να πάρω το καλοκαίρι για το σπίτι. Α, αυτό για τα κουνούπια, είχε σκιστεί η σίτα, κοίτα μια κουνουπιέρα να βάλω πάνω από το κρεβάτι μου»

Ανδριάνα: «Ξέρεις ποια είναι η διαφορά; Ότι αυτή η κουνουπιέρα που λες την έχει λανσάρει στην τωρινή κολεξιόν ένας πάρα πολύ μεγάλος οίκος μόδας. Κάπου το είδα και το έφερα»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης