Μπράντλεϊ Κούπερ: Είχε σκεφτεί την Αντέλ για την ταινία «A Star Is Born»

Μπράντλεϊ Κούπερ: Είχε σκεφτεί την Αντέλ για την ταινία «A Star Is Born»

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια είχε μοιραστεί πρόσφατα την επιθυμία της να ασχοληθεί με την υποκριτική

cooper-adele
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αποκάλυψε ότι σκέφτηκε την Αντέλ ως συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται).

Ο Κούπερ έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το ρομαντικό δράμα του 2018, στο οποίο υποδύθηκε τον τραγουδιστή της κάντρι ροκ Τζακ, ο οποίος συνδέθηκε με την ανερχόμενη τραγουδίστρια Άλι, ρόλο που ερμήνευσε η Lady Gaga.

Κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα, ο Κούπερ αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να ζητήσει από την Αντέλ να υποδυθεί τον ρόλο της Άλι.
Κλείσιμο
«Σκέφτηκα την Αντέλ για λίγο» είπε και εξήγησε ότι η πλοκή θα ήταν διαφορετική με την Αγγλίδα τραγουδίστρια - τραγουδοποιό. «Η καριέρα του δεν ήταν υπέροχη. Θα έφευγε στο εξωτερικό. Θα γνώριζε αυτή τη γυναίκα, αλλά αυτό δεν προχώρησε ποτέ» είπε ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

Είναι επίσης γνωστό ότι στην Μπιγιόνσε είχε δοθεί ο ρόλος, αλλά αργότερα έπρεπε να αποχωρήσει. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αποκάλυψε επίσης ότι είχε σκεφτεί τον τραγουδιστή Τζακ Γουάιτ για τον δικό του ρόλο.

Η Αντέλ πρόσφατα δήλωσε στο Vanity Fair ότι θα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Υπάρχει μία ταινία και θέλω να την κάνω, αλλά ο άνθρωπος που θα τη γυρίσει δεν είναι ακόμα πνευματικά έτοιμος να γράψει το σενάριό της» ανέφερε.

«Τον ενοχλώ κάθε τόσο για αυτό, αλλά απλώς δεν είναι ακόμα εκεί. Αλλά αυτός είναι ο μόνος ρόλος που θέλω. Νομίζω ότι θα τα κατάφερνα πολύ, πολύ, πολύ καλά σε αυτόν» σημείωσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυφάδα: Αποφασισμένος να σκοτώσει ο δράστης - Πώς έγινε το μακελειό στη ναυτιλιακή

Άμπου Ντάμπι: Πρωτόγνωρες εικόνες για τους κατοίκους με χαλάζι, βροχές και πλημμύρες - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Γλυφάδα: Η οικογενειακή διαμάχη των $325 εκατ. και η ιστορία της οικογένειας Καρνέση που αιματοκύλησε ο Αιγύπτιος υπάλληλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης