Μικαέλα Φωτιάδη για τον ξυλοδαρμό της: «Ο δράστης ήταν βαλτός, κάποιοι που μίλησαν δημόσια ίσως εμπλέκονται»

Μικαέλα Φωτιάδη για τον ξυλοδαρμό της: «Ο δράστης ήταν βαλτός, κάποιοι που μίλησαν δημόσια ίσως εμπλέκονται»

«Σκέφτηκα ότι μετά από τέσσερα χρόνια σχέση που είχαμε, δεν θα έκανε κάτι τέτοιο» είπε για τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο και υποπτευόταν

mikaela-fotiadi
Η Μικαέλα Φωτιάδη μίλησε αναλυτικά για την επίθεση που δέχτηκε στο Κολωνάκι, μετά από νυχτερινή της έξοδο.

Όπως είχε περιγράψει, ένας άντρας την τράβηξε από τα μαλλιά, ενώ στη συνέχεια, κατά την προσπάθειά της να αμυνθεί, εκείνος της επιτέθηκε βίαια. Λίγα 24ωρα αργότερα, το μοντέλο μίλησε για όσα έζησε στο «Live News». Ανέφερε αρχικά, ότι ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από την επίθεση, ενώ τόνισε πως ακόμα την ταλαιπωρούν κάποιοι πόνοι στο κεφάλι της. 

«Σωματικά το κεφάλι μου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είχα και ένα θέμα με το κεφάλι πριν από το χτύπημα και μετά χτυπήθηκε χειρότερα», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, ανέφερε πως εν τέλει έχει τις επιφυλάξεις της σχετικά με την ταυτότητα του ατόμου που τη χτύπησε, καθώς στην αρχή πίστευε πως επρόκειτο για πρώην σύντροφό της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cz0nbijiwh4h)

«Αυτό το έγραψα εκείνη την ώρα, διότι είχαμε χωρίσει και είχαμε κάποιες διαφωνίες και κάποιους καβγάδες. Μέχρι πριν δύο βδομάδες, είχαμε και επικοινωνία φιλικά, αλλά υπήρχαν και οι καβγάδες. Οπότε πάνω στα νεύρα μου και στη θολούρα μου, πήγε εκεί το μυαλό μου, αλλά μετά το σκέφτηκα ότι μετά από τέσσερα χρόνια σχέση που είχαμε, δεν θα έκανε κάτι τέτοιο», τόνισε.

Πρόσθεσε επίσης: «Ήταν ένας άγνωστος, που θεωρώ ότι ήταν βαλτός, γιατί ούτε που με έκλεψε, ούτε τίποτα. Από όσους έχουν μιλήσει, τρεις είναι φίλοι. Έχουν μιλήσει πολλά άτομα. Μόλις είδα και μία συνέντευξη από μία κοπέλα, την οποία έχω να δω 10 χρόνια και μίλησε για την πρώην σχέση μου. Όλα αυτά είναι χαζά».

Εξήγησε επιπλέον, πως έχει δει να κάνουν δηλώσεις για το περιστατικό άτομα που δεν είναι καν στο κοντινό της περιβάλλον.

«Με όλο αυτό που ζω τον τελευταίο καιρό και ειδικά με αυτό που συνέβη έχω καταλάβει ποιοι είναι οι φίλοι μου και ποιοι όχι. Μάλιστα, έχουν μιλήσει και άτομα που είναι ακριβώς το αντίθετο. Μπορεί και κάποιοι από αυτούς που μίλησαν να εμπλέκονται σε κάποια πράγματα», συμπέρανε. Όσο για το αν θα κινηθεί νομικά, είπε: «Θα έπρεπε να το είχα κάνει αμέσως, αλλά δεν ήξερα και εγώ που να απευθυνθώ, πώς να το διαχειριστώ. Δεν είναι κάτι που μου έχει ξανασυμβεί. Είμαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά σίγουρα, τα έχω βάλει όλα σε μια σειρά στο μυαλό μου. Έχω και τον δικηγόρο μου πλέον δίπλα μου, που και αυτό είναι λυτρωτικό».

Τέλος, ο δικηγόρος της Μικαέλας Φωτιάδη, Στέλιος Σούρλας δήλωσε πως υπάρχουν κάποιες υποψίες για τον δράστη, όμως δεν θέλησε να δώσει άλλες λεπτομέρειες. «Υπάρχουν υποψίες. Αύριο θα υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου και θα ζητήσω υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχονται νέοι κανόνες για Airbnb και Golden Visa - Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση

Χοντροκομμένη η δολοφονία Γιαλιά, ρίσκαραν πολύ οι δράστες, λέει ο Κούγιας

Καταγράφοντας τη ζωή των Ρομά: Γάμοι εφήβων, παραβατικότητα και social media
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης