Η Μαρία Μενούνος δέχτηκε επικριτικά σχόλια «επειδή αφήνει μόνο το μωρό της» - Η απάντηση που έδωσε

Η Μαρία Μενούνος δέχτηκε επικριτικά σχόλια «επειδή αφήνει μόνο το μωρό της» - Η απάντηση που έδωσε

«Έχεις μωρό τώρα, όχι σκύλο» της έγραψαν - Δείτε την ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

menounos-arth
Το ταξίδι της μητρότητας για τη Μαρία Μενούνος δεν ήταν καθόλου εύκολο. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια προσπαθούσε πολλά χρόνια να αποκτήσει παιδί με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο, και τελικά κατάφεραν μέσω παρένθετης μητέρας, να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τη μικρή Αθηνά.

Η Μενούνος τα τελευταία χρόνια πέρασε μεγάλες περιπέτειες και με την υγεία της, συμπεριλαμβανομένου ενός καρκίνου στο πάγκρεας.

Μία πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram στην οποία κρατάει αγκαλιά το παιδί της, συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια από τους followers της, οι οποίοι την κατηγόρησαν πως αφήνει μόνο το μωρό της για να προσέχει τον εαυτό της. Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η παρουσιάστρια είχε γράψει πως η αγκαλιά είναι ότι καλύτερο και πως της είχε λείψει η μικρή της.

Δείτε την ανάρτηση


Η ανάρτηση συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια, με πολλούς ακόλουθους να αναγνωρίζουν τα όσα δύσκολα πέρασε η Μαρία Μενούνος και να επευφημούν την αγάπη και τη σχέση που έχει με την κόρη της.

Προς μεγάλη της έκπληξη όμως, η παρουσιάστρια έλαβε και πολλά αρνητικά σχόλια. Ένας follower έγραψε: «Δεν καταλαβαίνω αυτές τις διάσημες μαμάδες που δεν μπορούν να συλλάβουν για χρόνια και όταν τελικά "έχουν μωρό" κάνουν ταξίδια χωρίς το μωρό για το δικό τους καλό. Δεν το καταλαβαίνω.... γιατί ήθελες παιδί τότε; Πολύ εγωκεντρικοί άνθρωποι σήμερα, κανείς δεν θυσιάζεται πια».

Ένας άλλος σχολίασε: «Νομίζω ότι το να μην μπορείς να κυοφορήσεις το δικό σου παιδί και να έχεις παρένθετη μητέρα σε αποσπάει πραγματικά από αυτό το παιδί. Δεν μπορώ να φανταστώ να αφήνω το μωρό μου για να πάω σε ένα ταξίδι "αυτοθεραπείας". Τόσο αφύσικο. Σοβαρά, έχεις μωρό τώρα όχι σκύλο».


Μία ακόλουθος έγραψε: «Αν θες να δουλέψεις με τον εαυτό σου μια εβδομάδα εντάξει, αλλά ένας μήνας είναι πάρα πολύς. Το μωρό σου σε χρειάζεται κάθε μέρα, είχες τόσα πολλά χρόνια να είσαι μόνη σου και τώρα ήρθε η ώρα να το βάλεις πρώτο».

menounos32
Κλείσιμο

Τα σχόλια υπεράσπισης ήταν πάρα πολλά, με τους followers της Μαρίας Μενούνος να της ζητούν να μη δίνει σημασία. Εκείνη με τη σειρά της ανέβασε αργότερα ένα βίντεο στο οποίο χαμογελάει και απαντά στο ότι θέλει να φροντίζει τον εαυτό της για να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσει μία ακόμη τραγωδία στη ζωή της.

Ο πατέρας της, ο οποίος εμφανίστηκε στο βίντεο, καθησύχασε τους ακόλουθούς της, λέγοντας με χιούμορ πως η μικρή Αθηνά είναι μια χαρά, χαμογελάει συνέχεια και δεν παραπονιέται.

Ειδήσεις σήμερα:

Με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι βρέθηκε νεκρός ο 50χρονος μουσικός στα Εξάρχεια

Νέο βίντεο από το σημείο της εκτέλεσης του Γιαλιά στη Μάνδρα – Οι συγκλονιστικοί διάλογοι των αστυνομικών


Έρχονται βροχές και καταιγίδες από την Κυριακή - Πότε επηρεάζεται η Αττική

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης