Μαρία Μενούνος: Το βίντεο με την αντίδραση του συζύγου της, όταν του είπε ότι θα αποκτήσουν παιδί

Μαρία Μενούνος: Το βίντεο με την αντίδραση του συζύγου της, όταν του είπε ότι θα αποκτήσουν παιδί

Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, «εισέβαλα» στο γυμναστήριο για να πω στον Κέβιν κάτι που περίμενα σχεδόν μια δεκαετία, θυμάται - Η ανάρτησή της

menounos3982
Η Μαρία Μενούνος δεν σταματά να αναφέρεται στην κόρη της, Αθηνά, μιλώντας συχνά για την γέννηση της κόρης της.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, έκανε ακόμη μια ανάρτηση για το παιδί της με τον Κέβιν Αντεργκάρο, αλλά αυτή τη φορά δεν δημοσίευσε κάποια οικογενειακή φωτογραφία τους με την κόρη τους, Αθηνά.

Μέσω Instagram, η Μαρία Μενούνος κοινοποίησε ένα κλιπ, από τη στιγμή που πριν έναν χρόνο ανακοίνωσε στον σύζυγό της, ότι η παρένθετη μητέρα κατάφερε να μείνει έγκυος στην κόρη τους.

Δείτε το βίντεο

Στη λεζάντα έγραψε:

«Σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, εισέβαλα στο γυμναστήριο για να πω στον Κέβιν κάτι που περίμενα σχεδόν μια δεκαετία για να του το πω. "Είμαστε έγκυος!" (Η αντίδρασή του μου θυμίζει πόσο σοκαρισμένη ήμουν όταν μου έκανε πρόταση γάμου στο Howard stern . Αν το παρακολουθήσετε θα δείτε). Τόσες πολλές προσπάθειες εγώ η ίδια, ελπίζοντας να μείνω έγκυος χωρίς επιτυχία, και στη συνέχεια η μακρά διαδικασία της παρένθετης μητέρας, το έκαναν αυτό σχεδόν απίστευτο! Εκείνη την εποχή είχαμε εμφυτεύσει δύο έμβρυα ελπίζοντας για δίδυμα, αλλά ο θεός είχε άλλα σχέδια. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την παρένθετη μητέρα μας και την οικογένειά της για αυτό το απίστευτο δώρο. Η Αθηνά είναι η μεγαλύτερη ευλογία μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: «Ο φίλος της μου έλεγε ότι ζούσαν στην Κέρκυρα και τώρα μου τη στέλνουν νεκρή» λέει ο πατέρας της 24χρονης

ΣΥΡΙΖΑ - Τετ-α-τετ Τσακαλώτου με Κασσελάκη: «Πάρε πίσω τις διαγραφές» - «Θέλω πειθαρχία στις εμφανίσεις σας στα μέσα ενημέρωσης»

Λουιζιάνα: «Το μόνο που άκουγες ήταν εκρήξεις» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το τροχαίο με τα… 158 αυτοκίνητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης