A Quiet Place - Day One: Βγήκε το τρέιλερ

Το θρίλερ θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2025 - Πρωταγωνιστεί η οσκαρική Λουπίτα Νιόνγκο

a_quiet_place_day_one
Η Paramount Pictures παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «A Quiet Place: Day One», μια νέα προσθήκη στο sci-fi franchise του Τζον Κραζίνσκι που μεταφέρει το κοινό πίσω στην πρώτη μέρα, όταν τα τέρατα πρωτοεμφανίζονται στη Γη.

Η νέα ταινία αποτελεί πρίκουελ και προηγείται των γεγονότων του «A Quiet Place» του 2018. Επικεντρώνεται σε νέους χαρακτήρες με ένα καστ που περιλαμβάνει τους Λουπίτα Νιόνγκο, Άλεξ Γουλφ, Τζιμόν Χούνσου και τον Τζόζεφ Κουίν του «Stranger Things», οι οποίοι αγωνίζονται να επιβιώσουν από την αρχική επίθεση μετά την εμφάνιση των θανατηφόρων πλασμάτων που βασίζονται στον ήχο.

«Ζήστε την εμπειρία της ημέρας που ο κόσμος έγινε ήσυχος», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της επερχόμενης ταινίας.

Δείτε το τρέιλερ
A Quiet Place: Day One | Official Trailer (2024 Movie)
Κλείσιμο

Το «A Quiet Place: Day One» γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Μάικλ Σαρνόσκι («Pig») από την πρωτότυπη ιδέα του δημιουργού του franchise, του Κραζίνσκι.

«Το franchise βρίσκεται στα περισσότερο από ικανά χέρια του σκηνοθέτη Μάικλ Σαρνόσκι, αν και αφού είδα αυτό [το υλικό] πρέπει να είμαι ειλικρινής, ζηλεύω λίγο», δήλωσε ο Κρανσίνσκι στο κοινό της ταινίας στο CinemaCon 2023. «Έδωσα το "μωρό" μου, αλλά αυτός έκανε εξαιρετική δουλειά».

Ο Κραζίνσκι δήλωσε επίσης στην εκδήλωση: «Μια από τις μεγαλύτερες χαρές μου ήταν η δημιουργία και η επέκταση του σύμπαντος του "Quiet Place" και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για την επόμενη προσθήκη».

Τον Φεβρουάριο του 2022, η Paramount ανακοίνωσε ότι το «A Quiet Place Part III», μια άμεση συνέχεια των δύο πρώτων ταινιών, θα βγει στους κινηματογράφους στις 28 Ιουνίου του 2025.

Ειδήσεις σήμερα:

Πιερρακάκης: Από τον Σεπτέμβριο του ‘25 η λειτουργία των μη κρατικών ΑΕΙ - Με ΙΒ ή με Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής η εγγραφή

Προφυλακίστηκε ο τράπερ Ricta που έστειλε στην εντατική τον φοιτητή


Ετσι θα γίνεται η ταυτοποίηση για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα- Βήμα βήμα η διαδικασία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης