Μπεν Άφλεκ: Αυτοτρολάρεται για τη viral στιγμή στα περσινά Grammys

Μπεν Άφλεκ: Αυτοτρολάρεται για τη viral στιγμή στα περσινά Grammys

Το θλιμμένο και αδιάφορο βλέμμα του ηθοποιού δίπλα στη χαμογελαστή Τζένιφερ Λόπεζ είχε τραβήξει τα βλέμματα των θαυμαστών στα μουσικά βραβεία του 2023

ben-affleck
Ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε σε ένα νέο διαφημιστικό κλιπ, το οποίο προβλήθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των Grammys 2024 την Κυριακή. Στο σποτ ο ηθοποιός αυτοσαρκάζεται για τη viral στιγμή στα μουσικά βραβεία του 2023 και επίσης ακολουθεί τα βήματα της συζύγου του, Τζένιφερ Λόπεζ, προσπαθώντας να γίνει ποπ σταρ.

Η διαφήμιση της Dunkin', στην οποία συμμετέχει επίσης η σταρ του TikTok Τσάρλι Ντ' Αμέλιο, έρχεται έναν χρόνο μετά την εμφάνιση του διάσημου meme «Sad Affleck» στα Grammy του 2023.

Η viral στιγμή ήρθε όταν η κάμερα κατέγραψε την θλιμμένη και απόμακρη έκφραση του ηθοποιού, ενώ η σύζυγός του καθόταν χαρούμενη δίπλα του.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τα μουσικά βραβεία του 2023
Ben Affleck GOES VIRAL With Jennifer Lopez During GRAMMYs Date Night
Κλείσιμο
«Συνεχίστε να γελάτε», είπε ο ηθοποιός στο διαφημιστικό σποτ, καθώς παρακολουθούσε ένα δελτίο ειδήσεων για εκείνην τη viral στιγμή των Grammy και πρόσθεσε: «Βαριέται. Όχι, μελετάει, πάντα παρακολουθεί. Μπορώ να το κάνω αυτό. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι;».

Στη συνέχεια, σε ένα γρήγορο μοντάζ, το σποτ των 30 δευτερολέπτων δείχνει τον Άφλεκ σε ένα στούντιο ηχογράφησης, να παρουσιάζει κάποια αμφισβητήσιμα beats σε έναν παραγωό και να παίρνει μαθήματα χορού από την σταρ των κοινωνικών δικτύων Ντ' Αμέλιο.

«Ποιος είναι ο TikTok;» ρωτά την Ντ' Αμέλιο με τη βαριά προφορά της Βοστώνης που έχει υιοθετήσει για την περσόνα του στην καμπάνια. Το σποτ τελειώνει με ένα tease «to be continued...[συνεχίζεται]», υποδηλώνοντας ότι αυτό το alter-ego του Άφλεκ θα εμφανιστεί και σε άλλες διαφημίσεις της Dunkin' που θα ακολουθήσουν.

Επίσης, η σύμπραξη των δύο σταρ δεν είναι τυχαία, καθώς η Ντ' Αμέλιο είχε αποτύχει να αναγνωρίσει τον Άφλεκ κατά τη διάρκεια ενός τεστ ανιχνευτή ψεύδους του Vanity Fair, πέρυσι.

Δείτε το βίντεο
Dunkin’ ‘Popstar’ ft. Ben Affleck & Charli D’Amelio
Η συνεργασία του Άφλεκ και της μάρκας γεννήθηκε από τα memes που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο τα χρόνια πριν από την viral στιγμή των Grammys του 2023, καθώς το διαδίκτυο γέμισε από διάφορες εικόνες του λάτρη των Dunkin', καθώς φωτογραφιζόταν συνεχώς από παπαράτσι να κρατάει καφέ ή τρόφιμα της μάρκας.

Παίζοντας με αυτές τις viral φωτογραφίες των παπαράτσι, η πρώτη διαφήμιση του Affleck για το Dunkin', στην οποία συμμετείχε και η Lopez, τον έβλεπε να τρέχει σε ένα drive-thru σε μια τοποθεσία της Μασαχουσέτης, που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του Super Bowl του 2023. Λίγους μήνες αργότερα, εμφανίστηκε σε ένα σποτ όπου τον μπερδεύουν με τον συγγραφέα του Good Will Hunting, Matt Damon. Τον Σεπτέμβριο, μια διαφήμιση της αλυσίδας που είδαμε κατά τη διάρκεια των MTV Video Music Awards είδε τον σκηνοθέτη του Argo και τον ράπερ Ice Spice να συζητούν για μια συνεργασία.

Ο Άφλεκ μίλησε επίσης για την viral εμπειρία του με τα Grammys του 2023 εκείνη την εποχή στο εξώφυλλο του «The Hollywood Reporter», λέγοντας ότι στην αρχή δεν ήξερε ότι βρισκόταν μπροστά στην κάμερα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πέρασα καλά στα Grammy. Πήγαινε η γυναίκα μου και σκέφτηκα: "Λοιπόν, θα υπάρχει καλή μουσική. Μπορεί να έχει πλάκα"». Στα κινηματογραφικά βραβεία είναι ομιλίες και διαδικτυακά σεμινάρια μίξης ήχου. Αλλά σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν διασκεδαστικό».
Και πρόσθεσε: «Είδα [τον οικοδεσπότη των Grammy Τρέβορ Νόα να πλησιάζει] και είπα: "Ω, Θεέ μου". Μας έβαλαν στο πλάνο, αλλά δεν ήξερα ότι γυρνούσαν. Έσκυψα πάνω της και είπα: "Μόλις αρχίσουν να γυρίζουν, θα απομακρυνθώ από εσένα και θα σε αφήσω να κάθεσαι δίπλα στον Τρέβορ". Μου λέει, "Καλύτερα να μην φύγεις". Αυτό είναι πράγμα συζύγων"».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Εννοώ, μερικά από αυτά είναι, είμαι σαν, "Εντάξει, ποιος είναι αυτός ο ηθοποιός;". Όπως, δεν παρακολουθώ. Η γυναίκα μου το κάνει, προφανώς. Και ναι, είναι η επαγγελματική εκδήλωση της γυναίκας σου. Και έχω πάει σε εκδηλώσεις και έχω τσαντιστεί. Έχω πάει και έχω βαρεθεί. Έχω πάει σε βραβεία και έχω μεθύσει, πολλές φορές. Κανείς δεν είπε ποτέ ότι είμαι μεθυσμένος. [Αλλά στα Grammy] έλεγαν: "Είναι μεθυσμένος". Και σκέφτηκα, αυτό είναι ενδιαφέρον. Αυτό εγείρει ένα εντελώς άλλο θέμα σχετικά με το αν είναι σοφό να αναγνωρίσουμε τον εθισμό ή όχι, επειδή υπάρχει πολλή συμπόνια, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ένα τεράστιο στίγμα, το οποίο συχνά είναι αρκετά ανασταλτικό. Νομίζω ότι αποθαρρύνει τους ανθρώπους από το να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη».

Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP

Ειδήσεις σήμερα:

Βασιλιάς Καρόλος: Ο καρκίνος δεν είναι στον προστάτη, διαγνώστηκε τώρα και η πρόγνωση είναι καλή

Αλέξης Κούγιας: Τα φτωχικά παιδικά χρόνια, το πάθος για τα ακίνητα και η φορά που έκλαψε

Πέθανε ο εμβληματικός τροχονόμος της «Αγίας Βαρβάρας» Νίκος Κωτσάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης