Αρχικά, ανέφερε: «Αν ο Νίκος Συρίγος είναι κατά των "πεσιμάτων" να αλλάξει εκπομπή πρώτον. Δεύτερον τα πεσίματα δεν είναι κάτι κακό, για ν μην κουράζεται ένας άνθρωπος να φτιαχτεί, να βαφτεί, να πάει σε ένα στούντιο να περιμένει τη σειρά του, όλο αυτό. Υπάρχει μια κάμερα έξω από τη δουλειά του όπου λέει δύο απόψεις. Είναι ευκολία. Το περιέχομενό τους είναι αυτό που καθορίζει αν είμναι κάτι καλό ή κάτι κακό και συνήθως το περιεχόμενό τους είναι μια χαρά».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyvdslzg1gxl)
Σχετικά με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, ο δημοσιογράφος σχολίασε: «Με ρωτάτε για τον Ποσειδώνα, ο οποίος Ποσειδώνας έγινε γνωστός από την τηλεόραση τα τελευταία δύο χρόνια. Μα θα χτίζω καριέρες συνέχεια εγώ; Ρωτήστε με για έναν άνθρωπο που έχει τα ίδια χιλιόμετρα με μένα τηλεοπτικά, επαναλαμβάνω, γιατί και ο Ποσειδώνας έχει τα χιλιόμετρα του σε άλλους τομείς. Τηλεοπτικά, λοιπόν, με ρωτάτε για τον Ποσειδώνα. Και η θεία μου η Μαρίτσα από το χωριό… Θες να σου πω την άποψη μου για την θεία μου την Μαρίτσα; Σε ενδιαφέρει;».
Και πρόσθεσε: «Ο Ποσειδώνας πατάει στα βήματα μου, κάνει πάρα πολύ καλά, έχει κάποιες ενδιαφέρουσες απόψεις. Διαφωνούμε πολιτικά κάθετα, αυτός είναι δεξιός και εγώ είμαι αριστερός, τελεία».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.