Νικόλ Έγκερτ: Η ηθοποιός του Baywatch αποκαλύπτει ότι ο καρκίνος εξαπλώθηκε στους λεμφαδένες της

Νικόλ Έγκερτ: Η ηθοποιός του Baywatch αποκαλύπτει ότι ο καρκίνος εξαπλώθηκε στους λεμφαδένες της

Επίσης, κατηγόρησε τα εμφυτεύματα που είχε βάλει στο στήθος της σε ηλικία 18 χρονών για τη δυσκολία του εντοπισμού του καρκίνου

eggert
Η Νικόλ Έγκερτ αποκάλυψε ότι εντοπίστηκε καρκίνος και στους λεμφαδένες της εν μέσω της μάχης της με μια «πολύ σπάνια» μορφή καρκίνου του μαστού.

Η 52χρονη πρώην ηθοποιός του «Baywatch», η οποία αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού τον Δεκέμβριο του 2023, δήλωσε στο «Inside Edition» ότι μόλις έμαθε ότι οι γιατροί βρήκαν καρκίνο και σε άλλο σημείο και υποβάλλεται σε θεραπεία.

Η Έγκερτ είπε ότι αυτοτιμωρείται για το γεγονός ότι δεν έλεγχε τακτικά το στήθος της και δήλωσε ότι ο ιστός από τα εμφυτεύματα στήθους που έβαλε σε ηλικία 19 ετών έκανε πιο δύσκολο να εντοπίσει τυχόν ανωμαλίες στο στήθος της.
Κλείσιμο
Η σταρ δήλωσε ότι αφού πήρε περίπου 25 κιλά και αισθάνθηκε πόνο στο αριστερό της στήθος από τον Οκτώβριο, υποβλήθηκε σε μαστογραφία και τρεις βιοψίες, οι οποίες κατέληξαν στη διάγνωση καρκίνου του μαστού δεύτερου σταδίου.

Η ίδια δήλωσε: «Όταν το ένιωσα, η καρδιά μου σταμάτησε και είπα "ω Θεέ μου". Κανείς δεν μπορούσε να με δεχτεί, οπότε μπήκα σε κάθε κέντρο φροντίδας μαστού. Είναι τρομακτικό γιατί κάθε μέρα και κάθε λεπτό που περνάει, ξέρεις ότι μεγαλώνει».

Μόλις έναν μήνα αργότερα, μια μαστογραφία επιβεβαίωσε τελικά τους φόβους της: είχε καρκίνο του μαστού δεύτερου σταδίου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η καρδιά μου σταμάτησα, έχασα την ακοή, τα πάντα βυθίστηκαν. Ονομάζεται διηθητικό τριχοειδές καρκίνωμα. Είναι πολύ σπάνιο».
«Οι "αυτοεξετάσεις", σας λέω, χτυπάω τον εαυτό μου. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που θα έπρεπε να είχα κάνει» πρόσθεσε.
'Baywatch' Star Nicole Eggert Talks About Cancer Diagnosis

Ωστόσο, είπε ότι ο ιστός από τα εμφυτεύματα στήθους της δυσκόλευε τις αυτοεξετάσεις: «Αν δεν τα είχα και είχα τα μικρότερα, φυσικά μου στήθη, είμαι σίγουρη ότι θα το είχα νιώσει πολύ νωρίτερα» και χαρακτήρισε τα εμφυτεύματα «τεράστιο λάθος».

Η 'Εγκερτ - η οποία είναι μητέρα δύο κοριτσιών - δήλωσε στο People τον Δεκέμβριο: «Αυτό το ταξίδι ήταν δύσκολο για μένα».

«Δεν ήταν μια ανάλαφρη πλεύση μέσα στη ζωή», είπε η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι έχει επικεντρωθεί στη θετικότητα. «Διαβάζω πάντα αποφθέγματα και γλυκανάλατα πράγματα, αλλά αυτό με βοηθάει να το ξεπεράσω».

Η Έγκερτ αποκάλυψε ότι τα επόμενα βήματά της είναι να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του καρκίνου και να υποβληθεί επίσης σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Η σταρ πρόσθεσε ότι προς το παρόν δεν είναι σαφές αν ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί.

Όσον αφορά το εξόγκωμα, εξήγησε: «Το νιώθω σίγουρα. Είναι εκεί. Πρέπει να αφαιρεθεί. Οπότε το θέμα είναι αν πρέπει να κάνω θεραπεία πριν από το χειρουργείο ή μπορούν να κάνουν το χειρουργείο και μετά να κάνω τη θεραπεία».

Η ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τη δυσκολία της αναμονής, εκφράζοντας: «Έχω πανικό και σκέφτομαι, "απλά βγάλτε το από μέσα μου"».

Και πρόσθεσε: «Κάθεσαι εκεί και είναι μέσα σου και σκέφτεσαι, κάθε δευτερόλεπτο που περνάει και είναι μέσα μου. Μεγαλώνει, και απλά θέλεις να το βγάλεις».

Η Έγκερτ είναι μητέρα δύο κοριτσιών, της 25χρονης Ντίλινμ και της 12χρονης Κίγκαν και παραδέχτηκε ότι ο «μεγαλύτερος φόβος» της είναι να μην είναι πλέον εκεί για τα παιδιά της.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Χρύσα Παπά: Με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη είχαμε κάνει μια hardcore ερωτική σκηνή και είχαμε βγει δεύτεροι σε βραβεία


Ο Κάιλ Γουόκερ άφησε έγκυο την ερωμένη για 2η φορά, ενώ η σύζυγος περιμένει το 4ο παιδί τους


Νίκος Παππάς: Το διαδίκτυο για τον φοιτητή του 30ου εξαμήνου - Πάτησε το πόδι του στη Νομική για να ψηφίσει κατάληψη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης