Βίκυ Καγιά: Έχω κλείσει τον κύκλο του Shopping Star και του GNTM, τους άφησα πίσω με σεβασμό και αγάπη

Βίκυ Καγιά: Έχω κλείσει τον κύκλο του Shopping Star και του GNTM, τους άφησα πίσω με σεβασμό και αγάπη

«Δεν βιάζομαι, δεν υπάρχει κάτι στο πρόγραμμα και στα σκαριά, θα δούμε» ανέφερε για μια ενδεχόμενη επιστροφή στην τηλεόραση

viki_kagia
Η Βίκυ Καγιά έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου. Η παρουσιάστρια σχολίασε την αποχή της από την τηλεόραση, τη ζωή της τώρα, το «GNTM» και το «Shopping Star».

«Είμαι πολύ χαρούμενη, έχω πολύ καιρό να βγω», είπε αρχικά, ανάμεσα σε άλλα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έφερα τα μαλλιά μου στο φυσικό μου, έβγαλα και τις ανταύγειες και τα μπαλαγιάζ και όλα, για να καταλάβεις σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Μου αρέσει που πλέον είμαι τηλεθεάτρια».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cytj3a6z3r6h)

Για το «GNTM» και το «Shopping Star» σχολίασε: «Το έκλεισα αυτό το κομμάτι, τον έκλεισα αυτόν τον κύκλο. Κλείσανε αυτοί οι κύκλοι, τους άφησα πίσω μου, με αγάπη, με σεβασμό και μόνο με καλά συναισθήματα».

Για το τι θα ήθελε να κάνει του χρόνου και μια ενδεχόμενη επιστροφή στην τηλεόραση, η Βίκυ Καγιά σημείωσε: «Θέλω να κάνω αυτό που κάνω τώρα, τα παιδάκια μου, να βλέπω τους φίλους μου, τα δικά μου πράγματα. Δεν μπορώ να δώσω χρονικό όριο και περιθώριο. Δεν βιάζομαι, δεν υπαρει κάτι στο πρόγραμμα και στα σκαριά, θα δούμε».

Σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της, Βαγγέλη Χαρισόπουλου, ο οποίος είπε πως το «Shopping Star» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει την ίδια επιτυχία, η παρουσιάστρια απάντησε: «Είπε έτσι όντως; Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί είναι πολύ τιμητικό και γλυκό. Χαίρομαι που είπε και πολύ ωραία λόγια για τη συνεργάτιδά του. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και αλλάζει, μπορεί να πάνε καλά τα πράγματα, μπορεί να πάνε και κακά».

Ειδήσεις σήμερα:

Οι αγρότες «πολιορκούν» με πάνω από 1.000 τρακτέρ τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες - Δείτε live εικόνα

Πώς θα εισάγονται οι φοιτητές στα μη κρατικά πανεπιστήμια - Τι θα γίνει με την εξέλιξη των καθηγητών και τα ερευνητικά κονδύλια


Συμφωνία των 27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης