Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Είναι άσχημο να πηγαίνουν κάμερες εκεί που δουλεύει ο Νεκτάριος, παιδιά είναι γιατρός

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Είναι άσχημο να πηγαίνουν κάμερες εκεί που δουλεύει ο Νεκτάριος, παιδιά είναι γιατρός

«Στην αρχή είχε πάθει σοκ, μετά τον ηρέμησα εγώ, του είπα "αγάπη μου αυτός είναι ο χώρος"» συνέχισε αναφερόμενη στον σύζυγό της - Δείτε το βίντεο

eletsi_nektarios34
Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε ξανά σε τηλεοπτική εκπομπή για την περιπέτεια που βιώνει η ίδια με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Λεμονίδη, ύστερα από τον έλεγχο της ΑΑΔΕ στον γάμο τους, όπου και εντοπίστηκε μεγάλη φοροδιαφυγή.

Η πρώην παίκτρια του «Survivor», είπε στο «MEGA Καλημέρα» για τον σύζυγό της: «Είναι πάρα πολύ άσχημο να πηγαίνουν κάμερες έξω από τον χώρο που δουλεύει ο Νεκτάριος. Γιατί, παιδιά ο Νεκτάριος είναι γιατρός. Είναι τραγελαφικό, να θέλεις να πάρεις δήλωση από τον Νεκτάριο, σου πει τι ο Νεκτάριος; Να σου πει τι ο σύζυγός μου; Στην αρχή είχε πάθει σοκ. Ηρέμησε, τον ηρέμησα εγώ. Του είπα ότι "αγάπη μου αυτός είναι ο χώρος, ζητώ συγγνώμη πραγματικά" και μου λέει "αγάπη μου έναν γάμο κάναμε, απλά θεωρώ ότι την επόμενη φορά δεν πρέπει να είμαστε τόσο εξωστρεφείς"».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cytkhatpsfjd)

Ακόμη, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Ο δικηγόρος μου έχει αναλάβει όλη την υπόθεση. Δόξα τον Ύψιστο έχουμε όλα τα παραστατικά. Ήταν μια κοπέλα που ζήλεψε για αυτό και σου λέει "τώρα δεν θα χαρεί και τόσο πολύ η Ελίζαμπεθ, εγώ θα προσπαθήσω να της το χαλάσω". Υπάρχει ένα συνονθύλευμα στο μυαλό μου από καταστάσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν».

Τέλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πρόσθεσε: «Είμαι ανάμεσα σε 3 κοπέλες που μου είχαν κάνει διάφορα. Δεν ήταν καλεσμένες στον γάμο. Σκέφτομαι 3 κοπέλες ότι μπορεί να με κατήγγειλαν, μια influencer, μία πρώην υπάλληλο μου και μια άλλη κυρία. Δεν είναι τυχαίο ότι δέχθηκα πολλές κλήσεις από νούμερο του εξωτερικού δυο εβδομάδες πριν τον γάμο μου».

«Αυτή που μας κάρφωσε μπορεί να είναι η νυν ενός πρώην μου»

Κλείσιμο
Σε άλλες πρόσφατες δηλώσεις της, στο «Πρωινό ΣουΣού» αναφέρθηκε και πάλι στο πρόσωπο που θεωρεί ότι τους «κάρφωσε». Η ίδια είπε ότι: «Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος, γι' αυτό και είπα ότι είμαι 100% σίγουρη ότι με κάρφωσε μία γυναίκα από τη δική μου πλευρά είναι ότι δύο εβδομάδες πριν από τον γάμο είχα δεχτεί κλήσεις από απόκρυψη, που αυτές εξετάζουμε και είχα και κάποιες κλήσεις από ξένο νούμερο. Και είναι και άλλα δυο περιστατικά που είχαν γίνει αλλά δεν μπορώ να πω, δεν θέλω καταλαβαίνεις. Μπορεί να είναι και μία νυν ενός πρώην μου, ή μπορεί να είναι αυτή η περιβόητη influencer».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cysqssg88hfl)

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η ίδια ανέφερε: «Μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει, θα κυκλοφορώ πάντα με τον δικηγόρο μου. Ευτυχώς βγήκαμε μετά από μία εβδομάδα και, γιατί φοβόμασταν να βγούμε με αυτόν τον ντόρο που έγινε. Αισθάνομαι ότι σιγά σιγά σβήνει όλο αυτό όμορφα και ήρεμα, γιατί δεν διαπράξαμε κάποιο έγκλημα, ένα γάμο κάναμε».

Για τους ελέγχους στο κατάστημα με υπηρεσίες ομορφιάς που διατηρεί, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Στο μαγαζί ήρθαν και με έλεγξαν από την ΑΑΔΕ, δεν βρήκαν τίποτα, δεν είχα και να κρύψω κάτι, όλα καλά» ενώ τόνισε ακόμη, πως: «Έχω μετανιώσει ήδη για κάποιες δηλώσεις που έκανα για τον γάμο, δεν θα είμαι τόσο εξωστρεφής».

«Θα σε βρω» είπε απευθυνόμενη στο πρόσωπο που την «κάρφωσε»
Λίγο πιο πριν, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στο «Super Κατερίνα» και εξέφρασε το παράπονό της απέναντι στη γυναίκα, που κατά την ίδια, την «κάρφωσε» για φοροδιαφυγή, στην οποία και απευθύνθηκε, λέγοντάς της: «Δεν θα σε αφήσω, θα σε βρω».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyryh5kl8coh)

Στην αρχή, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Πραγματικά, παιδιά, αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι δεν μπορεί να παντρευτεί κανείς σε αυτή τη ζωή, σε αυτή γη. Εγώ δεν είπα ότι όλος ο γάμος μου ήταν ανταποδοτικός. Ο δικηγόρος μου έχει πει να μην χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη. Δεν ήταν ανταπόδοση, ήταν σαν διαφήμιση. Όταν είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο, είναι λογικό και επόμενο κάποιες εταιρείες να θέλουν να διαφημιστούν μέσα από εσένα. Φυσικά και υπήρχαν και κάποιες άλλες υπηρεσίες που πλήρωσα με έκπτωση, όπως τον στολισμό και το νυφικό. Δεν είναι κακό» και πρόσθεσε:

«Δεν έχω καταλάβει γιατί δίπλα στο όνομά μου υπάρχει η λέξη φοροδιαφυγή. Δεν διέπραξα κανένα έγκλημα, έναν γάμο έκανα. Ειλικρινά. Δεν ήταν όλα τσάμπα, υπάρχουν παραστατικά και τιμολόγια. Έχουν φοβηθεί όλες οι συνεργασίες μου, έχουν χάσει τον ύπνο τους».
eletsi_-_nektarios
Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης στον γάμο τους

Για το ποιος ξεκίνησε όλο αυτό, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Για να είμαι ειλικρινής, είμαστε ανάμεσα σε 3-4 κοπέλες, είναι γυναίκα. Πρέπει να το ψάξουμε με τον δικηγόρο μου. Τώρα, εμπλέκεται και το όνομα μιας γνωστής influencer. Δεν είναι αστείο, δεν μπορείς να αμαυρώνεις το όνομα μίας κοπέλας που πραγματικά εγώ βιοπορίζομαι, δουλεύω. Δεν το έπαιξα ποτέ ζάμπλουτη, είπα ότι ο γάμος κόστισε 50.000 ευρώ, δεν είπα ότι τα πλήρωσα όλα. Ποιος celebrity πληρώνει ακριβώς το ποσό που κοστίζει κάτι;».

Τέλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι κοίταξε ευθεία στην κάμερα και είπε: «Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου και δεν θα την αφήσω εκείνη την κοπέλα που το έκανε… και να με κοιτάξει στα μάτια: δεν θα σε αφήσω, ειλικρινά, θα τη βρω».
0H6A2806


Ειδήσεις σήμερα:

25 χρόνια μετά τη δολοφονία της Τζούλι Σκάλι ο Γιώργος Σκιαδόπουλος είναι παντρεμένος και επιχειρηματίας

Χρήματα από δωρεές για τον «Άλλον Άνθρωπο» έμπαιναν και στον λογαριασμό συνεργάτιδας γνωστών influencers

Αναπάντεχη εξέλιξη στο Survivor, ο Λαμάι «χάρισε» τη παραμονή στον τραυματία Ταλαδιανό και αποχώρησε - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης