Μαντόνα: Τα φιλιά και ο προκλητικός χορός με τη ράπερ Τοκίσα στη σκηνή - Δείτε φωτογραφίες

Μαντόνα: Τα φιλιά και ο προκλητικός χορός με τη ράπερ Τοκίσα στη σκηνή - Δείτε φωτογραφίες

«Είναι τιμή μου να βγαίνω στη σκηνή μαζί της, να χορεύω μαζί της, αλλά κυρίως να τη φιλάω» ανέφερε η 27χρονη για την ποπ σταρ - Δείτε βίντεο

madonna3333
Η Μαντόνα συνεχίζει τις συναυλίες της και στο τελευταίο live που έκανε στη Νέα Υόρκη, περισσότερο από όλα συζητήθηκαν οι προκλητικές στιγμές της με τη ράπερ Τοκίσα, στη σκηνή.

Οι δυο γυναίκες χόρεψαν και φιλήθηκαν στο στόμα, κατά τη διάρκεια της performance τους και έγιναν viral στα social media. Μετά το τέλος της βραδιάς και οι δύο ανέβασαν στο Instagram το ίδιο στιγμιότυπο από ένα φιλί που αντάλλαξαν στο στόμα.

Δείτε τη φωτογραφία
422907368_17997838532527206_4696815173976376822_n

Η Μαντόνα έγραψε γι' αυτό, στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο σαν το να παίζεις Νέα Υόρκη! Τοκίσα, σε ευχαριστώ που ήρθες μαζί μου στην τελευταία νύχτα. Είναι πάντα διασκεδαστικό να περνάω χρόνο μαζί σου».

Από τη μεριά της, η 27χρονη ανέφερε στη δική της ανάρτηση: «Είναι τιμή μου να βγαίνω στη σκηνή μαζί της, να της μιλάω, να χορεύω μαζί της, αλλά κυρίως να τη φιλάω. Είναι Μητέρα, τόσο ευγενική, ελεύθερη, εμβληματική. Σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι την ενέργειά σου μαζί μου και με τον κόσμο».

Βίντεο και στιγμιότυπα από το σόου τους
Κλείσιμο

τοκισα2


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο γυναίκες χορεύουν αισθησιακά και ανταλλάσσουν φιλιά στο στόμα. Τον Ιούνιο του 2022, η «βασίλισσα της ποπ» γιόρτασε το Gay Pride με μία συναυλία πάλι στη Νέα Υόρκη, με ένα σόου όπου συμμετείχε ξανά η Τοκίσα.

Το ντουέτο ταξίδεψε το κοινό πολλά χρόνια πίσω, στο αλησμόνητο φιλί της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τη Μαντόνα, στα MTV Video Music Awards, του 2003. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο τραγουδίστριες συνεργάστηκαν για το ρεμίξ του «Hung Up» και τα στιγμιότυπα από τον σέξι χορό τους, κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της βραδιάς, ήταν όταν η ράπερ έβαλε το πρόσωπό της πολύ κοντά στο κάτω μέρος του σώματος της σταρ, ενώ λίγο αργότερα οι δυο τους αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί, ξεσηκώνοντας ολόκληρο το στάδιο.


Δείτε παρακάτω τo σχετικό απόσπασμα



Πιο μετά, κυκλοφόρησαν και πάλι προκλητικά κοινά τους πλάνα από τα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ. τα στιγμιότυπα να δείχνουν τη «βασίλισσα της ποπ», να απλώνει τα χείλη της πάνω στη ράπερ. Σε άλλο σημείο η ράπερ φαίνεται να σκύβει και να φιλάει την ευαίσθητη περιοχή της 64χρονης, με το πρόσωπο της να βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια της Μαντόνα.

Η Μαντόνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα, ενώ δεν έλειπαν οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις και από τις δύο τραγουδίστριες.

Δείτε το βίντεο κλιπ και τις φωτογραφίες 

madonna44444
madonna444
madonna44
madonna22
Madonna8


Τίποτα δεν κατάφερε να μείνει ασχολίαστο από το νέο βίντεο κλιπ, από τις προκλητικές στάσεις των δύο γυναικών μέχρι και τα καυτά φιλιά τους, ενώ το κύμα αντιδράσεων που ξεσηκώθηκε είχε λίγο από όλα, με τα περισσότερα από αυτά να θεωρούν χυδαίο το συγκεκριμένο βίντεο.








Λίγες ημέρες πριν, ο φακός είχε βιντεοσκοπήσει τις δύο τραγουδίστριες να μοιράζονται ένα φιλί κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης μόδας. Το βίντεο «σάρωσε» το διαδίκτυο, με πολλούς να αναρωτιούνται αν πράγματι οι δύο τραγουδίστριες διατηρούν σεξουαλική σχέση. 


Ειδήσεις σήμερα:

25 χρόνια μετά τη δολοφονία της Τζούλι Σκάλι ο Γιώργος Σκιαδόπουλος είναι παντρεμένος και επιχειρηματίας

Χρήματα από δωρεές για τον «Άλλον Άνθρωπο» έμπαιναν και στον λογαριασμό συνεργάτιδας γνωστών influencers

Αναπάντεχη εξέλιξη στο Survivor, ο Λαμάι «χάρισε» τη παραμονή στον τραυματία Ταλαδιανό και αποχώρησε - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης