Χριστίνα Αλούπη: Το στερεότυπο της εποχής μου ήταν χαζή, ξανθιά, όμορφη και είχα το άγχος να αποδείξω το αντίθετο

Χριστίνα Αλούπη: Το στερεότυπο της εποχής μου ήταν χαζή, ξανθιά, όμορφη και είχα το άγχος να αποδείξω το αντίθετο

«Αλλά τελικά άμα κάποιος θέλει να σε περάσει για χαζή δεν πάει να του πεις ότι έχεις και διδακτορικό και δουλεύεις στη NASA, πάλι χαζή θα σε περάσει» ανέφερε

xristina_aloupi
Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε για την επιστροφή της στην Ελλάδα, τον σύζυγό της και τα στερεότυπα που είχε να αντιμετωπίσει στο παρελθόν, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Αρχικά, για τον άντρα της και την απόσταση που τους χωρίζει, η Χριστίνα Αλούπη δήλωσε: «Είμαστε πλέον πολύ καλά, έχουμε εγκλιματιστεί πλήρως στην Ελλάδα, το πιο δύσκολο ήταν η ξαφνική απουσία του μπαμπά των παιδιών. Όταν είπα στα παιδιά πως ο μπαμπάς θα πηγαινοέρχεται Ελλάδα – Αμερική λόγω δουλειάς, ο μικρός δεν μπορούσε να το δεχτεί. Το κομμάτι της συντροφικότητας είναι πολύ σχετικό, δηλαδή αν δεν είσαι ήρεμος και στα καλά σου, ούτε αυτό μπορείς να το απολαύσεις και αυτό παίρνει πίσω θέση. Έχω συνηθίσει λίγο τα πράγματα έτσι όπως είναι, είμαι εντάξει. Το σεξ σε έναν γάμο παίζει σημαντικό ρολό αλλά όχι με την έννοια της πράξης, με την έννοια του να νιώσεις κοντά στον άλλον, να υπάρξει αυτή η συντροφικότητα. Αν χαθεί το σεξ, το ζευγάρι απομακρύνεται, δεν γίνεται, έτσι δεν είναι».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyru6as7fa89)

Για τις φήμες του χωρισμού που αντιμετώπισε το ζευγάρι όταν η Χριστίνα Αλούπη γύρισε στην Ελλάδα, η ίδια σχολίασε: «Όταν αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα υπήρξαν σχόλια ότι χώρισα, το περίμενα ότι θα συμβεί. Γιατί και προτού φύγω για Αμερική όπου ήμουν στην Ελλάδα και είχαν την προσωπική μου ζωή, που ήταν γνωστή, τότε πάλι είχα αντιμετωπίσει για άλλους λόγους φήμες. Μιλάω για το πριν γνωρίσω τον Κώστα. Όσο λείπει ο άντρας μου, είμαστε μόνοι μας, δεν είναι καθόλου εύκολο, καλείσαι να είσαι και μαμά και μπαμπάς».

Για την εξωτερική της εμφάνιση σημείωσε: «Δεν νιώθω όμορφη, δεν το ένιωθα ούτε τότε, ούτε τώρα, απλά λέω "ντάξει, καλά κρατιέμαι". Έχω περάσει περιόδους που δεν μου άρεσε καθόλου η μύτη μου, ήθελα να την κρύβω. Σε μία φωτογράφιση που πήγα με αποκάλεσαν χοντρή, σοκ, μόνο χοντρή δεν ήμουν, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, κουκουλώθηκα στο πάπλωμα και νομίζω ότι έκανα και 2 ήμερες να βγω από το σπίτι».

Επίσης, πρόσθεσε για τα σεξιστικά στερεότυπα που είχε να αντιμετωπίσει: «Το στερεότυπο της εποχής μου ήταν "χαζή, ξανθιά, όμορφη", αυτό ήταν, δεν υπήρχε τίποτα άλλο και το άγχος να αποδείξω το αντίθετο, να πάω και σε αυτή τη σχολή, να κάνω και αυτό το πτυχίο. Έβγαινα έξω και έλεγα ότι έχω πάρει μεταπτυχιακό θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα αποδείξω ότι δεν είμαι χαζή. Αλλά τελικά άμα κάποιος θέλει να σε περάσει για χαζή δεν πάει να του πεις ότι έχεις και διδακτορικό και δουλεύεις στη NASA, πάλι χαζή θα σε περάσει».

Τέλος, αποκάλυψε το ποιο αποτυχημένο ραντεβού που είχε βγει ποτέ.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο από την ΕΜΥ - Βοιωτία και Εύβοια στο επίκεντρο της κακοκαιρίας Avgi


Πολυχρονόπoυλος: Δεν έχω στο όνομά μου ούτε ακίνητο ούτε περιουσία


Από ασφυξία ο θάνατος της θείας του Πισάρο, ύποπτος ένας νοσοκόμος της οικογένειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης