Ελένη Δήμου για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: Πάντα έλεγε να βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας, δεν μπορώ να ξέρω τι είναι από πίσω

Ελένη Δήμου για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: Πάντα έλεγε να βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας, δεν μπορώ να ξέρω τι είναι από πίσω

«Ένας απλός άνθρωπος, είχα εντυπωσιαστεί μάλιστα, από τα λεγόμενά του» πρόσθεσε η τραγουδίστρια

eleni-dimou
H Ελένη Δήμου μίλησε για την κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» και τις κατηγορίες εις βάρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Η τραγουδίστρια που στο παρελθόν, είχε συμμετάσχει σε εκδήλωση της οργάνωσης, μίλησε στο T-Live. Έκανε λόγο για έναν απλό άνθρωπο, που πάντα τόνιζε τη σπουδαιότητα του να βοηθά κανείς τον συνάνθρωπο.

«Ένας απλός άνθρωπος. Είχα εντυπωσιαστεί μάλιστα, διότι και από τα λεγόμενά του, πάντα έλεγε να βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας. Εγώ σε αυτό στέκομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyr8kvuw1jjd)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να ξέρω τι είναι από πίσω, τι από μπροστά, τι κρύβεται από κάτω, δεν μπορώ να γνωρίζω. Έχω συμμετάσχει και σε μια εκδήλωση, όπως και πολλοί από εμάς. Ο τρόπος ζωής του πάντως, δείχνει έναν άνθρωπο που έκανε πράγματα για τον συμπολίτη του. Ο τρόπος ζωής του ήταν απλός, το ίδιο και της αδερφής και της μητέρας του».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο πατέρας της Φαίης Σκορδά

Στη Νέα Δημοκρατία εντάσσεται η Εύη Χριστοφιλοπούλου - Θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Το διήμερο της ψυχρής εισβολής σε χάρτες: Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει - Πότε και πού θα το στρώσει στην Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης