Έριν Μοριάρτι: Αντέδρασε για τους ισχυρισμούς περί πλαστικής επέμβασης - Αυτό καταλήγει σε παρενόχληση, είπε

Έριν Μοριάρτι: Αντέδρασε για τους ισχυρισμούς περί πλαστικής επέμβασης - Αυτό καταλήγει σε παρενόχληση, είπε

Η Μέγκιν Κέλι, πρώην παρουσιάστρια του Fox News, ήταν από τα τελευταία άτομα που σχολίασε τις αλλαγές στο πρόσωπο της ηθοποιού

erin-moriarty
erin-moriarty_2
Η Έριν Μοριάρτι κατακεραύνωσε την Μέγκιν Κέλι με μια νέα ανάρτησή της μετά τον ισχυρισμό της πρώην παρουσιάστριας του Fox News ότι έκανε πλαστική χειρουργική επέμβαση.

Η 29χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς «The Boys», κατέφυγε το Instagram την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου για να αντεπιτεθεί στην 53χρονη Κέλι, επειδή ισχυρίστηκε σε πρόσφατο επεισόδιο του ομώνυμου podcast της ότι η ηθοποιός είναι «εθισμένη» στις αισθητικές επεμβάσεις.

«Όλοι υφιστάμεθα επίπεδα εκφοβισμού κατά τη διάρκεια της ζωής μας, αλλά έχω τρομοκρατηθεί και ένιωσα ότι άξιζε να αφιερώσω ένα δευτερόλεπτο για να ασχοληθώ με αυτά τα πράγματα», δήλωσε η Μοριάρτι.
Famous Actress and Lauren Sanchez and Societal Addiction to Plastic Surgery, with Michael Knowles

«Το να λάβω ένα μήνυμα σχετικά με ένα αηδιαστικά ψευδές, αντιπαραγωγικό σε βαθμό που να είναι ειρωνικά μισογυνικό βίντεο της Μέγκιν Κέλι που σχολιάζει τον τρόπο - το να μάθω την ευρεία διάδοση αυτού του γεγονότος με έχει αφήσει τρομοκρατημένη», συνέχισε.

Η Κέλι μοιράστηκε στο podcast της μια φωτογραφία «από πριν» της ηθοποιού που χαρακτήρισε «σχετικά πρόσφατη», προσθέτοντας ότι δείχνει τη Μοριάρτι να μοιάζει με ένα «ωραίο, όμορφο, φυσικό κορίτσι».

Στη «μετά» φωτογραφία, η πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων φάνηκε σοκαρισμένη από την υποτιθέμενη μεταμόρφωση της Μοριάρτι.

«Νόμιζα ότι ήταν απλώς ένα πρόσωπο που δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη... αλλά προφανώς είναι αληθινό», δήλωσε η Κέλι. «Το έκανε αυτό στον εαυτό της».

«Θεωρώ [την πλαστική χειρουργική] σαν ένα σημάδι ψυχικής ασθένειας. Θέλω πραγματικά να μπω στο μυαλό αυτών των νεαρών κοριτσιών και να τους πω: "Σε παρακαλώ, μην το κάνεις αυτό"», διακήρυξε η Κέλι.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, η Μοριάρτι εξήγησε στη μακροσκελή δήλωσή της ότι η Κέλι «χρησιμοποίησε ως παράδειγμα μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι τραβήχτηκε "πριν από έναν χρόνο" σύμφωνα με την ίδια [την Κέλι], η οποία στην πραγματικότητα είχε τραβηχτεί πριν από περίπου μια δεκαετία πριν από τη νόμιμη ηλικία μου για κατανάλωση αλκοόλ (θα γίνω σύντομα 30 ετών)».
Screenshot_2024-01-29_155155
Screenshot_2024-01-29_155143
Screenshot_2024-01-29_155131

Συνέχισε να σημειώνει ότι το στιγμιότυπο «μετά» ήταν σε μια μέρα που «έφτιαξα το μακιγιάζ μου» και αυτό «περιελάμβανε σημαντικό contouring και θυμάμαι να φεύγω και να αισθάνομαι όμορφη».

«Αυτό καταλήγει σε παρενόχληση», δήλωσε η Μοριάρτι. «Αυτό είναι ψευδής είδηση». «Ντροπή σου Μέγκιν Κέλι. Ντροπή σας, Fox News (ενσάρκωση του Βάουντ)», πρόσθεσε.

Και πρόσθεσε: «[Είμαι] τρομοκρατημένη από τις αντιδράσεις, τις μειωτικές υποθέσεις και το προαναφερθέν βίντεο που αποτελεί πρωταρχικό παράδειγμα τέτοιας παρενόχλησης. Έχει ραγίσει η καρδιά μου. Μου έχετε ραγίσει την καρδιά».

Οι συμπρωταγωνιστές στο «The Boys», όπως ο Τζακ Κουέιντ και ο Τσέις Κρόφορντ, μοιράστηκαν στα σχόλια την αγάπη και την υποστήριξή τους προς το πρόσωπό της.

Ο Κουέιντ έγραψε: «Σ' αγαπώ, Έριν. Γαμ* τους haters», ενώ ο η Μοριάρτι απάντησε με ένα κόκκινο emoji καρδιάς.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Μαρουσάκης: Η εξέλιξη της κακοκαιρίας Avgi μέσα από έξι ερωταπαντήσεις - Πού θα ρίξει χιόνι

Ψηφιακά οι εξετάσεις στα τμήματα των Πανεπιστημίων που είναι σε κατάληψη για να μην χαθεί το εξάμηνο

Κέιτ Μίντλετον: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από νοσηλεία 14 ημερών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης